Här går tränaren till attack – mot UFC-veteranen

Norman Parke blir först sparkad i bollarna och petad i ögonen - sedan går Mateusz Gamrots coach till attack med ett knytnävsslag.

Under kvällen gick KSW 40 av stapeln i Dublin, Irland. I galans delade huvudmatch var det dags för ett returmöte mellan UFC-veteranen “Stormin” Norman Parke och organisationens obesegrade lättviktsmästare Mateusz Gamrot, efter deras kontroversiella första match i maj där Gamrot tog hem vinsten.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

I det första mötet blev Parke bland annat biten i fingret – men deras andra match under kvällen bjöd på desto mer kontrovers. Efter en jämn första rond där Parke dock blev både sparkad i skrevet och petad i ögat, avslutades matchen efter ännu en ögonpetning av Gamrot i den andra ronden – vilket resulterade i att matchen dömdes till en No Contest.

Efteråt rök de båda ihop i buren och efter en knuff blandade sig även Gamrots coach in i tjafset – och gick till attack mot Parke med ett stenhårt knytnävsslag.

Norman Parke är verkligen förföljd av otur och kontrovers…

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
NyheterSenaste NyttSponsrat inläggVideo

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Redaktionstipset – BELLATOR

Sept. 23: BELLATOR

BELLATORODDSSPELBOLAG
Melvin Manhoef6.75
Karl Albrektson via KO2.00
Benson Henderson1.52
Mads Burnell1.24
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...