Här går tränaren till attack – mot UFC-veteranen

Norman Parke blir först sparkad i bollarna och petad i ögonen - sedan går Mateusz Gamrots coach till attack med ett knytnävsslag.

Under kvällen gick KSW 40 av stapeln i Dublin, Irland. I galans delade huvudmatch var det dags för ett returmöte mellan UFC-veteranen “Stormin” Norman Parke och organisationens obesegrade lättviktsmästare Mateusz Gamrot, efter deras kontroversiella första match i maj där Gamrot tog hem vinsten.

I det första mötet blev Parke bland annat biten i fingret – men deras andra match under kvällen bjöd på desto mer kontrovers. Efter en jämn första rond där Parke dock blev både sparkad i skrevet och petad i ögat, avslutades matchen efter ännu en ögonpetning av Gamrot i den andra ronden – vilket resulterade i att matchen dömdes till en No Contest.

Efteråt rök de båda ihop i buren och efter en knuff blandade sig även Gamrots coach in i tjafset – och gick till attack mot Parke med ett stenhårt knytnävsslag.

Norman Parke är verkligen förföljd av otur och kontrovers…

Kategorier
NyheterSenaste NyttSponsrat inläggVideo

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...