Här går tränaren till attack – mot UFC-veteranen

Norman Parke blir först sparkad i bollarna och petad i ögonen - sedan går Mateusz Gamrots coach till attack med ett knytnävsslag.

Under kvällen gick KSW 40 av stapeln i Dublin, Irland. I galans delade huvudmatch var det dags för ett returmöte mellan UFC-veteranen “Stormin” Norman Parke och organisationens obesegrade lättviktsmästare Mateusz Gamrot, efter deras kontroversiella första match i maj där Gamrot tog hem vinsten.

I det första mötet blev Parke bland annat biten i fingret – men deras andra match under kvällen bjöd på desto mer kontrovers. Efter en jämn första rond där Parke dock blev både sparkad i skrevet och petad i ögat, avslutades matchen efter ännu en ögonpetning av Gamrot i den andra ronden – vilket resulterade i att matchen dömdes till en No Contest.

Efteråt rök de båda ihop i buren och efter en knuff blandade sig även Gamrots coach in i tjafset – och gick till attack mot Parke med ett stenhårt knytnävsslag.

Norman Parke är verkligen förföljd av otur och kontrovers…

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
NyheterSenaste NyttSponsrat inläggVideo

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...