Sage Northcutt
"Super" Sage Northcutt. Foto: MMAnytt

Höjdpunkter från den öppna träningen: Sage Northcutt gör självklart en bakåtvolt

Inför varje gala är det standard att slagskämparna tränar inför fans och presskår. Ta del av några höjdpunkterna inför UFC on Fox 22: VanZant vs. Waterson som körs i Sacramento.

Några av helgens UFC-fighters var på plats i Sacramento och visade upp sina färdigheter inför fans och presskår. På plats var bland annat de två deltagarna i kvällens huvudmatch #7-rankade Paige VanZant och hennes motståndare #11-rankade Michelle Waterson, den före detta atomviktsmästarinnan från Invicta FC.

Även Sacramentos egna Urijah Faber deltog och pratade om det kommande mötet mot Brad Pickett, en match som kommer bli hans sista som professionell MMA-utövare:


 

Vem har du som vinnare i huvudmatchen?

 

Omslagsbild via MMAnytt.se

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttVideo

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara