Inför Bellator 161: Anastasia Yankova tränar med Royce Gracie

Den 16 september kommer Bellator 161 att gå av stapeln och bjuder bland annat på en flugviktmatch mellan Anastasia Yankova och Veta Arteaga. För att förbereda sig ser Yankova till att mästra sina jiu-jitsu-färdigheter genom att träna med Royce Gracie.

Anastasia Yankova har fått mycket uppmärksamhet på grund av sitt utseende men hon har även samlat ihop ett obesegrat matchfacit på tre submission-vinster.

Inför sin match mot Veta Arteaga under Bellator 161 har hon ytterligare arbetat med sina färdigheter på mattan tillsammans med den brasilianska jiu-jitsu-legenden Royce Gracie.

Gracie dominerade UFC under dess första galor och har fortfarande rekordet för mest submission-vinster inom organisationen, ett rekord som han dock tror att Demian Maia kommer att slå inom kort.

25-åriga Yankova blir lovordad från Gracie som bland annat säger att hon är svår att fånga och att hon är starkare än hon ser ut. Se det korta inslaget med Gracie och Yankova här nedan och kom ihåg att lämna en kommentar efteråt:

Återupplev tidigare MMA-galor från Superior Challange här!
Kategorier
Senaste NyttVideo

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...