Foto: Mazdak Cavian

Jonatan Westin efter den snabba vinsten: “Tillfället kom och domaren bröt”

Efter karriärens åttonde vinst är det nog inte omöjligt att vi får se Jonatan Westin i UFC inom en snar framtid. Det är dit han ska och när kontraktet väl kommer är han redo att köra, menar han.

“UFC! UFC! UFC!”

Det vrålade hela publiken efter Jonatan Westins (8-2, 1 NC) snabba vinst, under gårdagens Scandinavian Fight Nights i Solnahallen.

I den tredje matchen på huvudkortet ställdes han mot rumänen Daniel Stinghe (4-2) och kammade snabbt hem vinsten via teknisk knockout, efter att ha tagit sig till mount och regnat ner med slag. Efteråt var han besviken över att det gick så pass fort, då han gärna hade fått chansen att visa upp lite mer av sina färdigheter.

Men det får bli i nästa match och med lite flyt kanske UFC erbjuder honom ett kontrakt tills dess. Hursomhelst är han redo när det väl kommer, säger han.

Kolla in intervjun efter vinsten i videon nedan!

Foto: Mazdak Cavian

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
ExklusivtIntervjuJonatan WestinNyheterRekommenderatSenaste NyttSvenska NyheterVideoZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara