Kolla in jiu jitsu-mästaren Rafael Lovatos andra MMA-match

Rafael Lovato Jr. gick sin andra professionella MMA-match under helgens Legacy FC 46 och representerade jiu jitsu på allra bästa sätt.

Som en av den främsta amerikanska grapplers i modern tid kommer det kanske inte som någon överraskning att Rafael Lovato Jr. (2-0) har övertag över de flesta inom MMA på mattan. I helgen gick han sin andra professionella MMA-match mot Kevin Holland (3-2) och det gick nästan exakt så som man kunde vänta sig.

Tio sekunder tog det för Lovato att få ner Holland på mattan och efter det var det bara en tidsfråga innan strypet sjönk in och motståndaren klappade. Kolla in matchen i sin helhet nedan:

https://www.youtube.com/watch?v=vflVFllK7-o

 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
ADCCBjjGrapplingLegacy Fighting ChampinshipNyheterSenaste NyttVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • Albin Henriksson
  6 October 2015 at 04:44

  Väl nere på marken va han rätt körd. Kanske skulle chillat lite med sparkarna i början. Haha

 • Herr Elof
  6 October 2015 at 06:16

  Gillar att han ground n poundar lite också. Tycker många BBJ-killar har en tendens att inte riktigt utnyttja att dom är på marken.
  Får dom inte in låsen gör de som inte ground n poundar ju ingen skada. De kan vinna ronden och kanske trötta ut motståndaren lite men de begränsar ju sig.

 • Svara