Ett måste: Intressant dokumentär om Donald “Cowboy” Cerrones liv

Donald Cerrone har blivit ett av UFCs ansikten utåt och det är inte svårt att förstå varför. Den action-glada fightern från Colorado är inte bara en av de mest aktiva slagskämparna, han ser även till att leva livet till fullo.

I en kort dokumentär om Donald “Cowboy” Cerrone får vi reda på att han i tidig ålder blev diagnostiserad ADHD och ofta hamnade i problem som yngling. Han hittade kampsport relativt tidigt i livet och fortsatte sedan som muay thai-proffs för att sedan följa upp med MMA.

I dokumentären “Cowboy” lär vi känna mannen under hatten och får en insikt i hur det var att växa upp med Cerrone:


 

Vilket är ditt favorittillfälle med “Cowboy”?

 

Omslagsbild: Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Kategorier
Senaste NyttVideoZ-Klistrad artikel

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
6 Kommentarer
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  17 December 2016 at 07:43

  Fett skön han är Cerrone. No bullshit just big balls.

  • Godless
   18 December 2016 at 06:09

   Fett oskön om du lyssnar på Rogans podcast där han inte skulle ta sin sjuka hund till veterinären för att det kostar 1500 $, “It´s just a dog”.
   Rogan å andra hand, ansåg att det var en familjemedlem likt sina barn och att man därför har ansvaret att ta hand om sin hund.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
    18 December 2016 at 09:26

    Ja lite osmidig kan han ju vara emellanåt det säger jag inte emot.

    • Godless
     19 December 2016 at 08:12

     Har också gillat hans “always ready to throw down”-stil och han är en mycket duktig fighter. Men talar man på det sättet om sin hund är man inte ens värd att pissas på om man brinner.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
      20 December 2016 at 12:10

      Nja så långt skulle jag inte gå. Jag väljer att säga skön i vissa fall, osmidig i andra fall. Han kommer från ett helt annat tänk och sätt att se på saker. Jag personligen hatar hundar och älskar katter.

     • Godless
      20 December 2016 at 05:20

      Själv sätter jag djur framför männniskor så för mig är det självklart. Spelar noll roll för mig vilken tänk och synsätt du har. Så resonerar du inte om ett husdjur, det är din skyldighet att ta hand om djuret på bästa möjliga sätt, no matter what. Exakt som att ha ett barn.
      Du hatar hundar, fine. Men så har då inte hund som husdjur då heller. Och jag antar att du inte skadar hundar heller även om du hatar de?

  Svara