Manny Pacquiao: “I thought I won”

I natt gick stormatchen i boxning mellan Floyd “Money” Mayweather och Manny “Pacman” Pacquiao av stapeln. Matchen avgjordes via ett enhälligt domslut till Mayweathers fördel efter full tid. Pacquiao håller dock inte med om domslutet, och ansåg sig själv vara rättmätig vinnare.

Under natten ägde stormatchen i boxning mellan obesegrade boxaren Floyd Mayweather (48-0 boxning) och Manny Pacqiao (57-6-2) rum på MGM Grand Garden Arena i Las Vegas. Mayweather tog hem vinsten via enhälligt domslut och förblev därmed obesegrad.

I intervjun efter matchen framgick det emellertid att Pacqiao var missnöjd med domslutet, och såg sig själv som vinnare.

“It’s a good fight – I thought I won the fight,” sa Pacqiao.

“He didn’t do nothing, he always runs”

Pacqioao menade på att han fick in flertalet fina träffar, och att Mayweather undvek att fightas. Han menade även att han trodde att han ledde matchen och därav inte ökade intensiteten ytterligare. Se fullständiga intervjuer i ringen med bägge fighters i videon nedan.

 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Video

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah
2 Kommentarer
 • ViktorElias
  3 May 2015 at 11:13

  Samma här Manny, samma här.

 • Jonni
  4 May 2015 at 06:30

  you can run but you can also win :P

 • Svara