Nate Diaz: “Jag tog en genväg genom Conor”

Nate Diaz har länge känt att han inte fått de pengarna han förtjänar. Men ända sedan Conor McGregor kom in i hans liv har det förändrats. 

Nate Diaz (19-10) har gnällt på sitt kontrakt i sex års tid. Hans betalning har varit så dålig att han kunnat tjäna lika mycket utanför ringen som innanför. Trots att han säger att han var den som lockade mest folk innan Conor McGregor (19-3) entrade UFC.

”I was the biggest draw and everthing, then Conor came around and then he was the big draw.”

Han vill därför inte ge för mycket beröm till sin motståndares delaktighet i hans senaste uppsving. Diaz säger att han planerat hela grejen, han ville ha matchen mot Michael Johnson (16-10) för att kunna sätta sig i en position att möta McGregor.

Det hade hänt oavsett säger han. Till slut hade han fått det han förtjänar men han tog en genväg genom irländaren.

“I knew i was going to get mine, it is not thanks to Conor, it was a short-cut. I asked for the fight so I was going to take the fight. I was going to get the money regardless.”

McGregor tyckte inte om att höra den typen av kommentarer. När en reporter frågade Diaz om vilket bra förhandlingsläge han hade i och med att fjäderviktsmästaren och UFC väldigt gärna ville få ihop matchen krävde han respekt från sin motståndare.

 “I taught you well, have respect for that.”

Diaz verkade däremot inte svara på provokationerna, han svarade enkelt att han bad om det han ville ha och fick det.

Foto: Christian Petersen

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Conor McGregorNate DiazNyheterSenaste NyttVideoZ-Klistrad artikel

Svara