Sanny Dahlbeck knockar Yasuhiro Kido i första ronden på K-1 World GP i Tokyo

Svenske kickboxaren Sanny Dahlbeck mötte idag Yasuhiro Kido på K-1 World Grand Prix i Tokyo och vann med en knockout i den första ronden.

Det var en nervös Sanny Dahlbeck (35-11) som klev upp i ringen på Yoyogi National Gymnasium i Tokyo för matchen mot japanen Yasuhiro Kido (38-18-1) på K-1 World Grand Prix. Matchen var ganska stabil och det var med 56 sekunder kvar som Dahlbeck fick in ett slag mot hakan som följdes av ett knä i ansiktet.

Detta blev den första vinsten efter en tre matcher lång förlustsvit, bland annat en domslutsvinst mot engelsmannen Jordan Watson (49-11-2). I juli förra året kom han till semifinal i K-1 World GP 2015 -70kg Championship Tournament på samma arena i Tokyo där han förlorade via TKO i andra ronden mot holländaren Jordann Pikeur (18-6-1)

Här kan du se matchen i sin helhet.

https://www.youtube.com/watch?v=nUdzHMbnqmc&feature=youtu.be

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
KickboxningNyheterSenaste NyttVideoZ-Klistrad artikel
4 Kommentarer
 • Kenny Starfighter
  4 November 2016 at 07:47

  Att han får in knät där efter, så jäkla snyggt

 • Vaettra
  4 November 2016 at 09:00

  Snyggt men visst tusan är det kontrovers då japanen ligger med öppna ögon och samlar sig, kliver piggt upp på räkning till 3 men domaren trycker tillbaks honom och bryter matchen!?

  • Lallarn
   4 November 2016 at 11:46

   På sätt och vis, men när han faller till backen tar han inte alls emot sig och huvudet dunkar i mattan. I MMA hade det varit ett klockrent stopp, men vet inte exakt hur det funkar här.

 • MGK
  4 November 2016 at 04:26

  ser ut att vara en armbåge som knockar Yasuhiro Kido inte ett överhands vänster.

 • Svara