Se Zvonimir Kraljs brutala heel hook på Bulldog Media Fight Night!

🎥 VIDEO+TEXT ✅ "The Croatian Sensation" kammar hem sin andra raka vinst! ✅ Får motståndaren att vråla av smärta med en brutal heel hook!

MMAnytt är på plats i Kooperativet Lindholmen i Göteborg, där Bulldog Media Fight Night pågår i skrivande stund.

Nyligen fick vi se kvällens första MMA-match och där ställdes hemmafightern Zvonimir Kralj mot rumänen Marinica Bejenaru – en match som tog slut efter drygt en minut in i den första ronden. GBG MMA-fightern “The Croatian Sensation” lyckades nämligen få in en brutal heel hook och motståndaren Bejenaru hann knappt klappa ut innan han vrålade av smärta och domaren gick emellan.

“Your knee got separated,” sa matchläkaren till Bejenaru.

Kralj står nu med två raka segrar och ett sammanlagt matchfacit på 3-3. Bejenaru har å andra sidan förlorat två raka matcher och står nu med två vinster och tre förluster i proffskarriären.

“Jag bryr mig inte vad som kommer härnäst – jag vill bara ta nästa steg,” sa Kralj i segerintervjun med Reza Madadi och förklarade att han siktar på att komma så långt det bara går med karriären.

Kolla in avslutet i videon ovan!

Kategorier
Senaste NyttVideo

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...