In the Madison Square Garden dressing room, BIlly prepares for his fight against Darius Jones, Maureen inspires and soothes her husband the boxer. JG, RM

Tävling – vinn biobiljetter till filmen “Southpaw”

Filmen Southpaw har snart biopremiär i Sverige. Delta i MMAnytts tävling och vinn biljetter redan nu!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

The Billy Hope-Kalil Turay fight at Madison Sq. Garden, where a despondent Billy spirals out of control. JG

Den sjunde augusti har filmen Southpaw premiär i Sverige. Filmen är regisserad av Antoine Fuqua och handlar om boxningsvärldsmästaren Billy Hope som fightas med hjärta som ingen annan. Väl uppe på toppen väntar dock annat än enbart den lyxiga vardagen, och hela hans liv vänds snabbt upp och ner.

I huvudrollen finner vi Jake Gyllenhaal och med är även Rachel McAdams, Forest Whitaker och 50 Cent för att nämna några.

Se den officiella trailern nedan:


Säkra biljetter till premiären – medverka i MMAnytts tävling!

Var med och tävla om biobiljetter inför premiären. Ni har möjligheten att vinna två biljetter, och tio vinnare kommer dras. Allt ni behöver göra är att svara på frågorna nedan!

Sverige har både aktiva och före detta världsmästare i boxning. En svensk som nyligen knep WBC-bältet i super mellanvikt är Las Vegas-baserade Badou Jack (19-1-1 boxning), som härnäst är aktuell för att försvara titeln för första gången mot engelsmannen George Groves (21-2 boxning) nästa månad.

1. Vilket år sedan proffsdebuten har Badou Jack gått flest matcher?

2. Hur tror ni hans titelförsvar mot George Groves kommer sluta?

Maila svaren på frågorna till [email protected]. Med i mailet ska även er postadress finnas med.

Tävlingen pågår fram till och med nu på torsdag den 23:e juli, och avslutas klockan 00.00. Vinnarna presenteras på fredag.

(L-R) AMY MCADAMS and JAKE GYLLENHAAL star in SOUTHPAW

Lycka till!

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Badou JackBoxningExklusivtNyheterTävlingVideo

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
6 Kommentarer
 • Kenny Starfighter
  21 July 2015 at 06:35

  hur ska ni lyckas avgöra fråga nr 2 innan matchen ens blivit avgjord innan tävlingens slut?

  • MMAkungen
   21 July 2015 at 09:57

   Det är väl inte så svårt att räkna ut att det är en fråga utan något “rätt svar”, och som heller inte spelar in i chanserna att vinna biljetter?

   • Kenny Starfighter
    21 July 2015 at 02:03

    låt mig va, det var tidigt på morgonen…..

  • Ashah Tafari
   21 July 2015 at 10:31

   Den andra frågan ska du ange hur du tror att matchen kommer sluta, dvs ingen faktafråga :)

 • KoMaCarpe
  23 July 2015 at 12:28

  verkar aningen b:ig…

 • Svara