UFC 202: Den vanliga presskonferensen är inställd men Nate Diaz är på plats

Det kommer inte bli någon vanlig presskonferens efter kvällens UFC 202, anledningen sägs vara säkerhetsskäl.

Vanligtvis får både fans och presskår chansen att möta kvällens förlorare och segrare efter galorna. Denna gång kommer vi inte få samma chans och anledningen tros vara att organsationen stött på bland annat säkerhetsproblem.

Kvällens vinnare Conor McGregor och resten av UFC 202s slagskämpar kommer dock vara redo för intervjuer men inte via en live-publik som vanligt. Det utannonserades på Twitter via bland annat MMAjunkie:

MMAnytt har dock fått tag i ett kort klipp där Nate Diaz besvarar frågor. Du kan se video här nedan:

UFC 202 Post Fight with Nate Diaz

UFC 202 Post Fight with Nate Diaz #UFC202

Publicerat av MMAFighting.com – The Mixed Martial Arts News Website den 20 augusti 2016

 

Omslagsbild: Brandon Magnus/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttVideo

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
3 Kommentarer
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  21 August 2016 at 09:04

  Wow hans ansikte såg värre ut idag än vad den gjorde sist de möttes och nu hade han fullcamp dessutom. Han fick verkligen smaka på den fruktade vänstersläggan som fick honom att ramla 3 gånger. Precision beats power and timing beats speed. Men det krävs mer än power, timing, precision, speed mm för att knocka Diaz….. Men Conor va the supperior martialartist. Det enda som hjälpte Diaz va vikten och hakan.

  • TheUntitledSoul
   21 August 2016 at 11:50

   Och det faktum att Conor inte har uthålligheten. Conor var riktigt bra första och 3/5 av andra ronden. Sen tog tanken slut och Diaz tog över totalt.
   Imponerande av Conor att komma tillbaka i fjärde.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
    21 August 2016 at 10:13

    Vikten hjälpte Diaz och stjälpte Conor. En fight i 155 och det blir andra bullar.

  Svara