UFC On The Fly: Alexander Gustafsson

I helgen kliver Alexander Gustafsson in i ringen för att ta sig an Jan Blachowicz under UFC Fight Night 93: Arlovski vs. Barnett. I videoserien UFC On The Fly får vi bland annat lära känna Gustafssons flickvän, hund och träningspartners.

När Alexander Gustafsson kliver in i buren den 3 september har han två raka förluster i bagaget och behöver på nytt bevisa att han har vad som krävs för att kunna utmana om bältet i framtiden.

Sedan Gustafsson debuterade i slutet av 2007 har han kommit att bli en av MMA-världens stora namn och han har lagt grunden för svensk MMA i framtiden.

I en videoserie kallad UFC On The Fly får vi följa med svensken när han tränar hårt och tar det lugnt med sina nära och kära.

Du kan se hela avsnittet här nedan, kom ihåg att lämna en kommentar efteråt:

 

Hur tror du att matchen mellan Gustafsson och Blachowicz kommer att sluta?

 

Omslagsbild: Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Kategorier
Senaste NyttVideo

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
2 Kommentarer
 • Headown
  29 August 2016 at 11:58

  Härligt med en nytänd, hungrig “Mauler”. Han har snubblat på målsnöret vid två tillfällen nu men den här gången kommer han att gå hela vägen. Next stop Blanchowicz.

 • Danteman
  29 August 2016 at 01:08

  Alex via Tko eller domslut!!! I predict these thingZ m8

 • Svara