Video: En besviken Carlos Condit talar ut om nattens förlust

Det var en besviken Carlos Condit som steg ut ur buren inatt. Det tog under två minuter för honom att bli avslutad av Demian Maia och det verkar som att den före detta interim welterviktsmästaren funderar på om detta kan vara slutet för honom.

När Carlos Condit accepterade matchen mot Demian Maia visste han att brasilianaren med allra största sannolikhet skulle försöka ta ned och strypa ut honom på mattan. Trots det blev Condit den sjätte motståndaren i rad som förlorat mot Maia och hans superba jiu-jitsu.

I en backstage-intervju med Megan Olivi pratar Condit om förlusten och att han känner att han gjort sina lagkamrater och träningspartners besvikna.

Se videon här nedan och kom ihåg att lämna en kommentar efteråt:

Omslagsbild: Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Kategorier
Senaste NyttVideo

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
8 Kommentarer
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  28 August 2016 at 09:26

  He got caught inte så mycket mer att säga. Den här gången gick det snabbt för Maia. Men Condit har fortfarande mycket att erbjuda. Hoppas på få se honom mera.

  • Jdoe
   28 August 2016 at 12:24

   Problemet är att han aldrig kan försvara en nedtagning och därför behöver handplockade motståndare….

   • sepenoob
    28 August 2016 at 12:48

    Påminner om en viss man från Stockton. Returmatch kanske?

    • Jdoe
     28 August 2016 at 10:34

     eller kanske Larkin, brown eller Magny …

     Man vill ju se diaz vs lawler!

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
    28 August 2016 at 06:57

    Annars brukar han dock vara bättre på rygg men nu mötte han ett monster på bjj

 • Headown
  28 August 2016 at 11:55

  Denna sved.. Condit är en av favoriterna. Att Maia lyckades ta ryggen och avsluta på det sättet säger en hel del om hans kunskaper på marken. Det är ju ingen hemlighet direkt att Maia är en av dom absolut bästa JJ utövarna som tävlat i MMA. Condit är ingen lek på marken heller vilket gjorde det hela om möjligt ännu mer imponerande.

  • mma_fan
   28 August 2016 at 12:23

   Ja det var verkligen tråkigt att se Carlos bli så utklassad.

 • www.MatiasAndres.com
  28 August 2016 at 01:04

  Hoppas Condit överväger att stanna kvar och ger det hela ytterligare en chans. Han är en av de mest underhållande fighters som UFC har att bjuda på

 • Svara