Video: Hela presskonferensen med Conor McGregor – “Shit is about to hit the fan”

Efter UFC 202 blev det ingen vanlig presskonferens utan slagskämparna träffade istället presskåren en och en. Hör vad Conor McGregor hade att säga efter vinsten via domslut mot Nate Diaz.

Det var en haltande Conor McGregor som mötte presskåren efter att helgens gala tagit vid. Det hela slutade med vinst för den irländska fjäderviktsmästaren som numera har ett matchfacit på 20-3.

När McGregor mötte pressen efter galan tog han tillfället i akt att hylla sin motståndare och kallade Diaz för “one tough motherfucker” och “a class competitor”. Han sa också att mötet tog fram det bästa hos honom och att han var tacksam för både sin tränare och sina lagkamrater.

Du kan se hela intervjun med McGregor här nedan. Glöm inte att lämna en kommentar efteråt.

Omslagsbild: Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttVideoZ-Klistrad artikel

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
8 Kommentarer
 • Adam Karlsson
  21 August 2016 at 12:19

  Jag har lärt mig helt fel om MMA, fel person “vann” inatt. Bläfff…

 • Lallarn
  21 August 2016 at 01:45

  Vad säger Conor?! Ska han bajsa på Fotboll_är_mer_än_en_sport?!

  • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
   21 August 2016 at 06:43

   Hahahaha inte riktigt va?

 • Danteman
  21 August 2016 at 01:45

  Starkt av Conor som höll sig till sin game plan! & Diaz vilken krigare alltså, Iron jaw! Jävligt underhållande & jämn fight, vore kul med ett tredje möte längre fram, låt båda gå ett par fighter var innan dock:)

 • hasse hästägare
  21 August 2016 at 02:05

  ofta diaz röker weed på pressen efter hahaha!

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  21 August 2016 at 06:50

  Det enda jag ser nu är rädda lightweights och en definitivt rädd Aldo. Nu när de såg vad hans vänsterslägga kunde göra mot Nate Diaz i 170, han däckade en sådan som Nate i en tyngre vikt 3 gånger. Jag tror att the lightweights fått ny respekt för Conor efter det de precis sett och de är nog rädda att bli träffade av hans boxar och sparkar som kommer bli lättare att få in mot kortare kroppar än Diaz. Aldo tror jag hoppas verkligen att Conor inte kommer tillbaka så att han istället kan köra om bältet mot Holloway.

  Sen om man kollar på fjädervikten då ser man den som har interimbältet har knockats av Conor på 13 sek, den egentliga nr 2 contender är Holloway som Conor lyckades vinna över trots knäproblem och sen en Edgar som inte levererade när han skulle. Hellre låta Conor fortsätta vara champ i den divisionen så att den lever lite. Annars utan Conor så är den död.

 • TheUntitledSoul
  21 August 2016 at 08:56

  Undrar hur borta Conor var i slutet av andra och tredje ronden egentligen. I varje intervju efter matchen så verkar han tro att det som hände i andra ronden var tredje ronden. Grym match av båda fighters

 • Headown
  22 August 2016 at 09:57

  Bra match, riktigt underhållande. Nästa steg för McGregor bör dock vara att försvara sitt bälte mot Aldo.

 • Svara