Video: Jack Hermansson tar hem sin åttonde raka seger på Venator FC 3

Cage Warriors mellanviktsmästare Jack Hermansson (13-2) fortsätter att glänsa i buren.

Under kvällen gick den norskbaserade svensken match på Venator FC 3 i Milano, Italien och plockade hem sin åttonde raka vinst. Han ställdes mot polacken Ireneusz Cholewa (10-8-3) – och avslutade honom med slag i den tredje ronden.

Kolla in avslutet i klippet nedan:

Tror ni vi får se honom i UFC härnäst?

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Jack HermanssonNyheterRekommenderatSenaste NyttSvenska NyheterVideoZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
2 Kommentarer
 • brock obama
  22 May 2016 at 03:41

  Snälla MMA-Nytt, kan ni inte skippa fiskandet efter kommentarer i var och varannan startad nyhet “Tror ni vi får se honom i UFC härnäst mm,mm?” Tror inte ni får fler kommentarer på det sättet.

  Fixa istället att sidan tar oändligt mycket längre tid att ladda, och “hackar” vilket är extremt irriterande, lite bättre på mobil men dock tillräckligt jobbigt för att jag hellre besöker andra sidor.

  Tycker det är synd (kanske jag är den enda) för ni har oftast bättre, mer och snabbare nyheter en andra sajter. Och ni har oftast bättre storys och reportage en andra sajter.

  Men det spelar ju ingen roll när sajten i sig är så trög…. Inte ens med alla adblockes som finns går denna sida smooth. (kan säga att jag kör utan adblockers på andra MMA-Sidor)

 • Henrik Söderström
  22 May 2016 at 12:53

  Snyggt jobbat Jack! Grattis!

 • Svara