Video: John Wayne Parr visar hur du kan maximera kraften i en uppercut

Här ska du få lite tips från coachen. I det senaste avsnittet av “Technique of the week” visar den flerfaldigt dekorerade australiske kickboxaren och Muay Thai-legendaren John Wayne Parr hur du kan maximera kraften i en uppercut.

John Wayne Parr är en man som verkligen vet vad han talar om när det handlar om olika tekniker inom kickboxning och Muay Thai. Han är en flerfaldigt dekorerad världsmästare i båda disciplinerna. Det är mot bakgrund av detta minsta sagt grandiosa fighter record som Parr ofta blir anlitad för seminarier över hela världen. I Submission Radios mycket polulära podcast “Technique of the week” har han vid flera tillfällen delat med sig av sitt kunnande i ämnet kampsport.

I detta avsnitt av podcasten ifråga gör han sitt sista gästspel på ett tag. Missa därför inte tillfället att ta del av John Wayne Parrs expertis på området när han i videon här nedanför visar hur just du kan få ut mesta möjliga kraft i en uppercut. Parr visar bland annat på skillnaden mellan att “bara slänga iväg ett slag” och att verkligen ladda dina uppercuts med kraft. Denna uppercut följs sedan upp med en riktigt kraftfull rak höger. Båda dessa slag är kraftfulla nog att kunna knocka din motståndare.

Kolla in video här nedanför så får du se hur det går till.

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
KickboxningNyheterÖvrig KampsportSenaste NyttThaiboxningUnderhållningVideoz-Fighters

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...