Kolla in videon nedan!

VIDEO: MMA-fighter hoppar på sin motståndares mage

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Slipper diskvalificering - trots regelvidriga tilltaget ✅ Se Brian Hall hoppa på motståndarens mage under V3 Fights 68!

I helgen gick den lokala MMA-galan V3 Fights 68 av stapeln i Robinsonville, Mississippi. Där fick vi bland annat se en kontroversiell bantamviktsmatch mellan Brian Hall (8-4, 1 NC) och Jeremy Rogers (0-1, 1 NC) – som fick ett abrupt avslut när Hall bestämde sig för att hoppa rakt på magen på den liggande Rogers.

Kolla in videon nedan!

Trots att det är förbjudet att stampa på en liggande motståndare (inklusive flygande “stomps”) enligt det internationella regelverket Unified Rules of MMA, så slapp Hall märkligt nog undan en förlust via diskvalificering. Istället såg domaren tilltaget som en oavsiktlig foul och matchen blev därmed en No Contest.


RELATERAT: Skandalscenerna: Är detta den mest respektlösa fightern genom tiderna?


 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste NyttVideo

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...