Video: Presskonferens med Anthony Johnson – “We’re putting our lives on the line”

Det skulle bara ta 13 sekunder för Anthony Johnson att hitta Glover Teixeiras haka och avsluta honom. Hör vad “Rumble” Johnson hade att säga om knocken, om att respektera sin motståndare och en eventuell returmatch mot Daniel Cormier.

Anthony Johnson har tagit sig hela vägen till den absoluta toppen och är inne på sin andra vända i UFC. Det kanske är det som gjort “Rumble” till en ödmjuk människa och en atlet som inte har något annat än bra saker att säga om sina motståndare.

I en sport där stor del av atmosfären bygger på aggressivitet och tävlan står Johnson ut. Trots att han fortsätter att knocka sin motståndare på de mest brutala sätt så säger “Rumble” själv att han respekterar alla som kliver in i ringen.

Efter sin 13-sekunder-knock av Glover Teixeira hade Johnson bara bra saker att säga om brasilianaren och sin fortsatta karriär.

Se hela presskonferensen med Johnson här nedan:

Omslagsbild: Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Kategorier
Senaste NyttVideo

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
5 Kommentarer
 • Danteman
  21 August 2016 at 01:42

  Jävligt imponerad av Rumble! Inte vilken färsking som helst… Vem sänker Glover med en smäll liksom:)

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  21 August 2016 at 07:16

  Humble Rumble. Det här borde också ge pengar och hype. Visst man gillar Conors självförtroende, Diaz kaxighet, Anderson Silvas självsäkerhet och många andra attributer hos andra fighters som säljer fighter. Men den här mannens ödmjukhet innan och efter fighter är där uppe på toppen också.

  #HumbleRumble

 • VittLejon
  21 August 2016 at 08:17

  Rumble har ett imponerande lugn, som att han själv och alla andra vet vad han kan göra med knytnävarna så det finns ingen anledning att vara dryg eller nedlåtande mot någon. Hans sätt att knocka meriterade fighters (som aldrig annars förlorar på KO) så pass snabbt är ganska skrämmande.

  Tror tyvärr inte han vinner mot DC, men jag skulle vilja se honom som champ eftersom han alltid har underhållande matcher och verkar vara en väldigt ödmjuk person.

 • Headown
  22 August 2016 at 10:44

  Mannen är ett monster.

 • Criixxus
  22 August 2016 at 02:07

  han skulle varit kaxigare, för han hade backat upp allt skitsnack 100 gånger bättre än alla andra med sina KTFDO vinster!

 • Svara