VIdeo: Se finske Teemu Packalen strypa ut Thibault Gouti

I den andra matchen under gårdagens UFC Fight Night 84 ställdes finske Teemu Packalen mot fransmannen Thibault Gouti. Packalen behövde bara 24 sekunder för att säkra en bonusvinnande submission – som ni kan kolla in här.

https://www.youtube.com/watch?v=2kc1iI5aXCY

 

Foto: Mazdak Cavian

Kategorier
NyheterSenaste NyttTeemu PackalenVideo

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
4 Kommentarer
 • Wally Johnson
  29 February 2016 at 10:27

  Hade de beef sen innan eller vad handlade den där sista knuffen om?

  • Lallarn
   29 February 2016 at 11:37

   På invägningen sträckte finnen ut sin arm väldigt långt framåt när de hade sin face off, då slog Gouti till den. Det är väl det enda jag kan tänka mig.
   Sedan är det ganska vanligt att folk knuffar undan sin motståndare för att de är exalterade och vill fira.

   • Wally Johnson
    29 February 2016 at 11:53

    Absolut kan man bli exalterad och inte riktigt änker på det, men det ser ganska fult ut. Vet ej om du kanske kommer ihåg hur Abedi blev bortknuffad av James Head efter att han ströp ut han? Det såg riktigt douchigt ut!

 • Danne
  29 February 2016 at 12:08

  Förvisso en knuff, men jag tycker inte det verkade taskigt för han tom släppte låset innan domaren kom in och bröt. Han hade full koll på allt och gjorde det bra. Tyckte däremot fransosen verkade vara i sömnläge vid invägningen och matchstarten. Stod som ett fån och spelade oberörd.

 • Svara