Garry Tonon.

Video: Se Garry Tonons senaste Polarismatch inför helgens möte med Rousimar Palhares

I helgen äger en av de mest efterlängtade grapplingmatcherna någonsin rum då benlåsspecialisten Garry Tonon tar sig an den allmänt läskiga Rousimar Palhares, även han en expert på att dra sönder knä. Lär känna Tonon inför helgens Polaris 3 här!

Rousimar-Palhares-01 mmanytt

Om lördagens match mot Rousimar Palhares (18-6) går lika snabbt som Garry Tonons senaste framträdande på Polaris vaknar vi till en annorlunda värld på söndag. Åtminstone vad gäller professionell grappling.

Polaris 3 äger rum nu på lördag, värm upp med Tonons match mot Mazakusa Imanari på Polaris 2 här:

Kategorier
BjjGrapplingNyheterRousimar PalharesSenaste NyttVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
3 Kommentarer
 • Fred
  29 March 2016 at 06:19

  Kan bli intressant!

 • Danne
  29 March 2016 at 06:59

  Till skillnad från Palhares släppte han greppet självmant och domaren behövde ej gripa in. Är det samma släpphänthet från domarna nu lär ju knän och ben slitas av.

 • Picknickname
  30 March 2016 at 03:10

  Man skall ju inte önska andra illa men någonstans hoppas jag Palhares får smaka på egen medicin så illa att vi får se ett slut på dennes karriär… Tycker han borde vara avstängd från allt tävlande på livstid… Psyko!!!

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...