VIDEO: Se hur fort konstnären målar Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Konstnären Matteo Charles har fått igång MMA-världen med sina snabba och vackra målningar

Den sjätte oktober närmar sig, därmed även UFC 229 och den efterlängtade titelmatchen mellan UFCs lättviktsmästare Khabib Nurmagomedov och superstjärnan Conor McGregor.

En av de fans som knappt kan bärga sig inför stormatchen är konstnären och MMA-fantasten Matteo Charles, som tagit till youtube för att visa världen sin talang. Med starkt MMA-tema målar Charles snabbt av både Nurmagomedov och McGregor med en finess och säkerhet som endast matchas av hur fort han får dessa tavlor gjorda.

Videorna ses ovan och nedan.

McGregor må inte ha tävlat i UFC sedan 2016, men han har åstadkommit mycket under de senaste åren. Sist han tävlade i UFC knockade han den forne lättviktsmästaren Eddie Alvarez i den andra ronden, och blev tvådivisionell mästare i UFC – en av endast få fighters att någonsin lyckas med det. Sedan utmanade han Floyd Mayweather Jr., en av tidernas bästa boxare, och gick tio ronder med den hyllade boxaren innan han fick se sig besegrad via TKO.

Nurmagomedov har lyckats hålla sig obesegrad trots att han mött många av världens bästa fighters. I sin pågående och imponerande vinstsvit har han kört över bland andra Michael Johnson, Edson Barboza och senast Al Iaquinta.

Kategorier
Senaste NyttVideo

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...