Video: Se Sveriges snabbaste knockoutvinst i sin helhet

Nu har Trophy MMA släppt huvudmatchen från deras senaste gala – Ett tungviktsmöte som avslutades snabbt och våldsamt.

Tungviktarna Yosef Ali Mohammad (6-2) och Nick Barnø (3-1) kolliderade i huvudmatchen på Trophy MMA VIII den 26.e mars. Det var ett nordiskt toppmöte i tungvikt som ställde hemmafavoriten Mohammad mot den gästande dansken Barnø. Som ni kan se ovan i ett klipp från Trophy MMAs sändning var introduktionerna och ingångarna längre än själva matchen, då mötets första slag ledde till slutet.

Detta innebär en återkomst till vinstkolumnen för Mohammad som innan detta blev knockad av brassen Farnando Rodrigues Jr. i en något kontroversiell match på Inoki Genome Fight i japan. Nu har han vunnit fem utav sina sex senaste matcher, alla på avslut i den första ronden, två av dessa segrar har nu säkrats på under tio sekunder. Barnø fick nu se sin tre matcher långa vinstsvit brytas, även danskens segrar har alla kommit via avslut.

Fullständiga resultat samt rapportering och matchbeskrivning från galan finner ni givetvis här på MMAnytt.

Åter igen var det en lyckad, händelserik och slutsåld gala för Trophy MMA, som snabbt vuxit till sig att bli en eftertraktad organisation inom svensk kampsport. Några av de som tävlat för Trophy MMA inkluderar David Teymur, Pannie Kianzad, Lina Akhtar Länsberg, Martin Svensson och Martin Akhtar. Nästkommande gala kommer att hållas på Glasklart Event & Restaurang i Malmö, måndag den 26:e december.

Kategorier
ExklusivtNyheterSenaste NyttSvenska FightersVideo

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...