Video: Tim Means om att knocka Sabah Homasi och turerna med USADA

UFC 202 bjöd på flera spännande och jämna matcher mellan topputmanare. Hör vad welterviktaren Tim Means hade att säga efter att han tog hem vinsten över nykomlingen Sabah Homasi.

I andra ronden hade Tim Means redan plockat itu Sabah Homasi och behövde bara avsluta det han påbörjade.

Från början var det tänkt att Means egentligen skulle möta Sean Strickland, men efter en skada under träning blev Strickland tvungen att dra sig ur galan. Inhopparen “The Punisher” Homasi, som tidigare slagits inom både Titan FC och Bellator, fick chansen att göra sin UFC-debut men det räckte inte hela vägen.

Detta var Means andra vinst i rad och 32-åringen har numera ett matchfacit på 6-2 efter att på nytt fått ett kontrakt med UFC.

MMAnytt har tidigare rapporterat om Means eskapader i både fängelse och med droger och i intervjun efter kvällens match nämnde han också att han fått vårdnaden för sina döttrar och att han är gladare än någonsin.

Se hela intervjun med “Dirty Bird” Means här nedan och låt oss veta vad du tyckte om hans match mot Homasi:

Omslagsbild: Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Kategorier
Senaste NyttVideo

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
2 Kommentarer
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  21 August 2016 at 06:52

  Tog inte Sabah matchen på kort notis.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  21 August 2016 at 06:59

  Han har allt för att bli en ny fan favorit.

 • Svara