VIDEO: UFC-veteranens slam bryter motståndarens arm – varning för känsliga tittare

"Kungen av slams" avslutar karriären - med ännu en brutal slam.

Under lördagsnatten gick XFN 344 av stapeln i Tulsa, Oklahoma. På galan gick veteranen Gerald Harris (24-5) sin sista MMA-match, där han ställdes mot den klart mindre erfarne Matt McKeon (4-5) i en welterviktsdrabbning.

Harris, som har gjort sig känd för sina slams, avslutade karriären på bästa sätt; nämligen genom att vinna med ännu en stor slam. Denna gång var det dock ingen knockout – utan matchen avbröts istället på grund av att McKeon råkade ut för ett brutalt armbrott i fallet.

Se avslutet i videon nedan!

Wow! Gerald “Hurricane” Harris finishes his storied career with a patented slam — and a gnarly broken arm for Matt McKeon. #XFN344

Publicerat av XFN den 21 oktober 2017

 

Harris, 37, har under karriären tävlat i organisationer som UFC, WSOF och Legacy FC. Han innehar bland annat en knockoutvinst (via slam, så klart) över den topprankade UFC-fightern David Branch.

“King of slams” avslutar nu karriären med tre raka segrar.

 

Kategorier
Senaste NyttVideo

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...