Conor McGregor framträder på lättklädda bilder i Body Issue

Conor McGregor blir i sommar den sjätte MMA-fightern genom tiderna att framträda på bild i den amerikanska tidskriften Body Issue. Tidningens publicistiska idé är att förse sina läsare med bilder på kända atleter som är mer eller mindre nakna.

Huruvida Conor McGregor kommer att visa upp sig som Gud skapade honom eller inte på bilderna i Body Issue är i skrivande stund okänt, men han följer i spåren på andra kända fighters som har kastat kläderna inför tidningens fotografer.

Body Issue har tidigare publicerat nakna eller halvnakna bilder på bland andra Ronda Rousey, Miesha Tate, Jon Jones och Cristiane “Cyborg” Justino. Den 20 juni avslöjas hela listan på samtliga atleter som medverkar i årets upplaga av tidskriften.

Hittills är Rousey den enda MMA-fightern som har fått pryda omslaget på Body Issue. Tidningen landar i en butik nära dig den 8 juli. Det är då vi får veta om McGregor är årets omslagspojke eller inte.

“The Notorious” befinner sig just nu i en situation där han varken har en kommande match eller motståndare bokad. Detta efter en öppen konflikt med UFC rörande PR för supergalan UFC 200. Organisationen med Dana White i spetsen har dock jobbat intensivt den senaste tiden med att försöka sy ihop någon form av comeback till oktagonen för sin guldkalv.

Envisa rykten har gjort gällande att irländaren skulle möta Floyd Mayweather Jr i en boxningsmatch men än så länge existerar inga kontrakt för en sådan match. UFC verkar inte heller vara överdrivet förtjust i tanken på att dess fjäderviktsmästare skulle möta Mayweather i en boxningsring.

Vad säger ni läsare om Conor McGregor som “utvikningspojke” i Body Issue?

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Conor McGregorCristiane JustinoFloyd MayweatherJon JonesMiesha TateNyheterRonda RouseySenaste NyttUnderhållningZ-Klistrad artikelZuffa

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • Barbafet
  24 May 2016 at 08:00

  Tycker han är lättklädd i ringen.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  24 May 2016 at 05:36

  Vad fasen är det här för nyhet

 • Svara

  UFC ODDS
  UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
  Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
  Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
  J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
  Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
  Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
  18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...