Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt

Conor McGregor: “Jag kommer knocka Nate Diaz i den andra ronden”

Med femton dagar kvar till UFC 202 svarade huvudpersonerna på frågor från media under en telefonsamtal. Självklart kom det ett par minnesvärda citat när Conor McGregor var inblandad. 

Conor McGregors (19-3) självförtroendet verkar inte ha ruckats av förlusten på UFC 196 mot Nate Diaz (19-10). Telefonkonferensen hade knappt hunnit börja innan han började prata om hur returmatchen kommer bli annorlunda från det första mötet.

Inför den här gången vet han om att han går in mot en tuff, stor och erfaren fighter som kan ta hans smällar, till skillnad från hans tidigare motståndare. Det är bara den insikten han känner att han behöver ta in och sedan jobba på sin kondition för att ändra på resultatet.

Och det var därför han var lite mer blygsam när han, som inför alla sina matcher, gav sin förutsägelse för hur det hela kommer sluta.

“I am going to be a lot more prepared this time … And I am going to KO him, in the second round.”

Gav upp filmroller

Den här matchen är viktig för McGregor. Han uppger att han offrat möjligheter och pengar, bland annat en filmroll som istället gick till Michael Bisping, för att kunna förbereda sig ordentligt. Istället är det Diaz som skött mycket av marknadsföringen med ett par inhopp i ett par kvällsshower.

“Luckily, this time Nate has been doing the shows and I am the one who have been chilling in Cabo. On a yacht”, skämtade irländaren. “This is important to me, i gave up Hollywood contracts for this, I gave up money for this. That should tell you how important this is for me.”

McGregor erkänner att han underskattade Diaz sist, ett misstag han inte kommer göra igen.

“I feel absolutely phenomenal. I have been preparing to fight a durable, bigger, experienced man … I am going to face a heavybag with eyeballs that can take a smack, and I will give him a hell of a smack.”

Foto: Mazdak Cavian

Kategorier
Conor McGregorNate DiazNyheterSenaste NyttZ-Klistrad artikelZuffa
6 Kommentarer
 • BlackDana
  6 August 2016 at 01:03

  Tror samma fast nate som vinnare

 • tojo77
  6 August 2016 at 01:51

  Inside second round sa han 11 minuter in.

 • Hiho
  6 August 2016 at 12:26

  Hans kondition var borta efter 3min mot Nate, stående dessutom. Och Nate kände nog hur svag Conor var i clinchen mot buren. Förstår inte varför Conor tog denna match igen och WW dessutom, RIP conor hype train.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  6 August 2016 at 08:49

  Conor är på en helt annan nivå jämfört med fjäderviktarna, han kan dominera lättvikten men just i 170 där kommer han behöva en hel del tid och anpassning för att kunna tävla där. Så att starta lätt och möta en medelmåtta som Nate i WW kan va en bra lektion för honom och en bra vädermätare. Han är verkligen en kung och påminner om pride tiderna när sådana som BJ Penn mötte Lyoto Machida. Men nu är det en lite modernare tid och anpassningen till WW måste göras och respekteras och man måste lägga ner tid på det.

 • Alex Sander
  8 August 2016 at 10:32

  Conor är en fantastisk idrottsman. MEN – varför uppträder han ständigt som en idiot när han öppnar munnen? Och varför accepterar många MMA-fans och organisationer så otroligt dåligt uppträdande från vissa utövare? Handlar det om att det legitimeras för att det är en kampsport? Eller för att utövarna har muskler? Det finns andra kampsporter såväl som helt andra idrottsgrenar med minst lika mycket muskler där ett liknande uppträdande hade fått konsekvenser. Kan ni tänka er samma skitsnack och bristande respekt inom t.ex. Judo, Kanot, Gymnastik, Ishockey, Simning eller Brottning? Många gymnaster t.ex. har mer muskler än Conor men kan trots det uppföra sig normalt och visa respekt och värdighet för motståndarna. MMA-sporten förtjänar fans, utövare och ledning som inte tolererar nedvärderande uppträdande.

 • Svara