Alexander Gustafsson (vänster) och Ilir Latifi (höger). Foto: Per Häljestam/Micha Forssberg-MMAnytt

UFC-bossen om Gustafsson vs. Latifi: “Vill fansen se matchen blir den av – tro mig”

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Alexander Gustafsson vs. Ilir Latifi? ✅ Klubbkamraterna säger nej - men Dana White står på sig... ✅ "UFC är inte en plats för vänner"

Frågan har dykt upp gång på gång genom åren – men svaret har alltid varit detsamma. De svenska UFC-stjärnorna Alexander Gustafsson och Ilir Latifi tänker inte mötas i buren – oavsett om bältet står på spel.

Men UFC:s vd Dana White håller inte med.

 – Jag vet inte hur många bästa vänner som har mött varandra i UFC. Det här är inte en plats för vänner, det är en plats för affärer. Så om fans vill se fajten så blir den av. Tro mig, sa White i en intervju med Viaplay.

“The Mauler” fightas om titeln på UFC 232

Gustafsson och Latifi har känt varandra länge och tränar tillsammans varje dag på Allstars Training Center i Stockholm. Det något knepiga är att de båda är topprankade i UFC:s lätta tungviktsdivision och givetvis har mästarbältet i sikte.

Den 29 december fightas klubbkamraterna på UFC 232 – mot olika motståndare. Gustafsson går en efterlängtad returmatch mot rivalen Jon Jones där vinnaren blir divisionens nya titelhållare, medan Latifi gör upp mot topp 10-rankade Corey Anderson.


LÄS MER: Ilir Latifi till MMAnytt: Jag tänker utmana om tungviktsbältet

LÄS OCKSÅ: Alexander Gustafsson vs. Ilir Latifi – en oundviklig match?


Kolla in dagens pressträff med Alexander Gustafsson och Ilir Latifi i videon nedan!

Presskonferens inför UFC 232

Hör de svenska MMA-stjärnorna Alexander Gustafsson och Ilir Latifi inför UFC 232!

Publicerat av Viaplay Fighting Onsdag 12 december 2018

Kategorier
Alexander GustafssonDana WhiteIlir LatifiSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara