Här går UFC-bossen till rasande attack – mot fansen: “Kolla inte då!”

✔ Slår tillbaka mot kritiken: "Springer inte runt och ..."

Många fans blev besvikna på UFC:s bantamviktsmästare Henry Cejudo när de fick reda på att han kommer att ställas mot den tidigare fjäderviktsmästaren Jose Aldo i sitt nästkommande titelförsvar.

Läs också: Jose Aldo kallar Henry Cejudo för dvärg – i ny vapenfylld promo

Detta trots att Aldo bara gått en match i bantamvikt hittills, då han förlorade mot Marlon Moraes på UFC 245 i december. Aldo har dessutom förlorat tre av sina fem senaste fighter.

Jose Aldo (vänster) får en ny chans på UFC-bältet, denna gång i bantamvikt mot Henry Cejudo (höger). Foton: Jason Silva/Jerry Lai-USA TODAY Sports

UFC-bossen: “Kolla inte då!”

Mötet går i alla fall av stapeln den 9 maj i Sao Paulo i Brasilien, och en som inte alls håller med fansens synpunkter kring matchen är Dana White.

UFC-presidenten väljer i stället att gå till rasande attack mot fansen, som han menar “snackar massa skit”.

– Kolla inte då! säger White till TMZ. Folk snackar massa skit. Det kommer bli en otroligt fight. Aldo förtjänar absolut det här, och Cejudo vill ha matchen – och Cejudo är inte den som springer runt och letar efter enkla matcher, fortsätter UFC-bossen.

Cejudo var tidigare mästare i både flugvikt och bantamvikt samtidigt, men gav ifrån sig sin flugviktstitel den 19 december 2019.

Det var egentligen tänkt att vi skulle ha fått se en ny mästare i divisionen i helgen, men Deveison Figuereido missade vikten inför sin vinst mot Joe Benavidez, och blev därmed utan titel – vilket betyder att flugviktens mästarposition fortfarande är vakant.

Kolla in hela intervjun med White nedan!

Kategorier
Dana White

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara