Huvudmatchen mellan Eric Prindle och Thiago Santos struken på Bellator 61

Det var tänkt att tungviktsmötet mellan Eric Prindle (7-1 MMA) och Thiago Santos (10-1 MMA) skulle skulle vara huvudattraktionen på fredagens Bellator 61. Nu har galan förlorat sin huvudmatch.

Prindle har uppvisat “influensa-liknande symptom” efter en kraftig bantning vilket gjort att han inte kommer att tävla imorgon meddelar MMAjunkie.

Även om invägningarna ännu inte ägt rum så har vd Bjorn Rebney redan beslutat att skjuta fram returmötet till Bellator 62 istället. Huvudmatch på galan blir istället mötet mellan Maiquel “Big Rig” Falcao och Norman Paraisy.

Prindle och Santos matchades i finalen av femte säsongens tungviktsturnering i höstas men matchen fick ingen vinnare. Detta berodde på att Santos sparkade Prindle i skrevet när han var nere på mattan och det tog så illa att amerikanen inte kunde fortsätta matchen.

Om de tredje gången gillt lyckas genomföra matchen kommer vinnaren att ställas mot regerande tungviktsmästare Cole Konrad senare i år, helt i enlighet med Bellators motto att en titelchans måste förtjänas.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Bellator
7 Kommentarer

Svara