Hur man öppnar ett spelkonto

Vill du betta på UFC odds från trygga spelbolag med svensk licens? Nuförtiden så är det enklare än någonsin att öppna ett spelkonto och betta på MMA odds online. Med lanseringen av tjänster som betting via BankID och möjligheten att spela utan konto så kan alla svenskar registrera sig hos bettingsidor på under två minuter.

Nedanför har vi skapat en steg-för-steg lista för våra läsare. Följ alla steg till punkt och pricka så är oddsen på kampsporter tillgängliga på nolltid.

Skapa ett konto för betting online – steg-för-steg:

  1. Först och främst så skall ett spelbolag väljas. Har du ingen speciell preferens så rekommenderar vi på MMAnytt att välja antingen ComeOn, Bethard eller Bet365 för att betta på UFC – tryck på länkarna för att komma till dessa.

  2. Nu när du har navigerat till den bettingsidan som valts, då skall knappen vid namn “skapa ett konto” eller “registrera dig” tryckas på. Knappen finns ofta i högra hörnet på sajten.

  3. Därefter skall ditt personummer fyllas i på sajten i rutan som dyker upp. Tryck sedan på bekräfta via BankID eller dylikt.

  4. Gå in på BankID-appen via telefon eller dator om du har BankID på fil. Bekräfta identitet hos genom att fylla i den sex-siffriga koden.

  5. Gå tillbaka till bettingsidan. Nu kan det ibland behövas att en spelare fyller i sin email och/eller ett mobilnummer också. Adress och annan viktig information hämtas automatiskt genom BankID-verifiering.

  6. Klart! Nu är du redo för att hämta odds bonusen för nya spelare och dyka rätt in i alla fantastiska betting alternativ på sporten vi älskar mest av allting.