MMA ODDS

 

UFC Vegas 6112
Mackenzie Dern vs Yan Xiaonan1.442.90
Randy Brown vs Francisco Trinaldo1.313.60
Raoni Barcelos vs Trevin Jones1.462.85
Sodiq Yusuff vs Don Shainis1.50
2.60
John Castaneda vs Daniel Santos1.552.55
Mike Davis vs Viacheslav Borshchev2.40
1.47
Alexey Oleynik vs Ilir Latifi2.50
1.57
Jessica Penne vs Tabatha Ricci2.801.47
Joaquim Silva vs Jesse Ronson1.68
2.25

Krzysztof Jotko vs Brendan Allen1.83
2.00
Maxim Grishin vs Philipe Lins1.57
2.50
Julija Stoliarenko vs Chelsea Chandler1.86
1.95
Guido Cannetti vs Randy Costa3.35
1.35
TBT0.00
0.00

 

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Här samlar MMAnytt världens bästa MMA odds och presenterar dem på ett lättöverskådligt sätt i vår oddstabell. Ta del av UFC odds på efterlängtade matcher mellan några av MMA sportens mest talangfulla fighters.
Hos oss på MMANytt.se MMA Odds kan du enkelt ta del av världens bästa MMA & UFC odds från de största spelbolagen. Gör snabba jämförelser och välj ut spelbolaget som ger dig de bästa oddsen och har de bästa kampanjerna.
MMAnytt.se samarbetar med de största och mest pålitliga aktörerna på svenska spelmarknaden och som Sveriges största MMA nyhetssida presenterar vi dem bästa MMA-oddsen.

Hur fungerar UFC odds?

Kika på vår MMA oddstabell här på sidan, respektive fighter odds presenteras under varje kolumn och vi har valt ut de bästa spelbolagens UFC odds.
Med hjälp av våra samarbetspartners Bet365, Betsafe och Bethard har vi tagit fram denna oddstabell, där du enkelt kan se helgens UFC odds. Kolumn 1 representerar första fighten som näms på den raden etc.

Låt oss titta på en fight mellan Conor McGregor (2.80) och Khabib Nurmanedov (1.80). Siffrorna inom parentes är oddsen som spelbolagen just nu erbjuder. 1.80 är lägre än 2.80, dvs Khabib är favoriten, och Conor i detta fall är underdog.
Spelar du tex 100 kr på att Khabib ska vinna, och om han vinner, då vinner du 180kr. Om Conor hade vunnit och du hade satsat 100 kr på Conor, så hade du vunnit 280 kr.
I vår tabell, kolumn 1 representerar första fightern, medans kolumn 2 representerar andra fightern.

Vilka MMA-galor kan man spela på

Man kan spela på alla stora mma-galor som tex UFC, Bellator, PFL, Dana White Contender Series, OneFC. Betsafe har dessutom odds på Superior galor.

MMA betting marknader

Du kan spela på spel-marknader som är populära såsom över/under, antal ronder, avslut mm.
Bet365, Betsafe och Bethard har dessutom live betting för MMA.

Svenska betting spelbolag för MMA och UFC odds

Betsafe.se är en av dem större och väletablerade spelbolagen i sverige som satsar på MMA och UFC betting. Bolaget är svenskt och har licens att erbjuda sina tjänster i sverige och är en pålitligt sports och casino bolag i norden. Bolaget drivs av svenska Betsson koncernen som är en världens största speloperatörer.
Betsafe satsar mycket på MMA, dem är bla Superior Challenge officiella betting partner i sverige och dem jobbar också med andra MMA-galor i värden. Deras MMA utbud för betting och odds är brett, där hittar du nästan alla stora internationella galor som UFC, Bellator, OneFC, BKFC och många fler.

Bethard.se är också en svenskt spelbolag som har funnits i sverige sen 7-8 år tillbaka och dem satsar stort på MMA & UFC betting.
Svenska fotbollssjärnan Zlatan är en delägare i bolaget och dem har samtliga licens för att erbjuda betting i sverige och flera andra länder runt om i världen.
Likt Betsafe, så har Bethard också odds på alla stora MMA-galor samt bra utbud på boxning. Här kan du hitta oddsen för tex Jake Paul vs Tyron Woodley.

Världens största spelbolag – Bet365

 

SPELA PÅ MMA OCH UFC

Spela på MMA och UFC kan öka spänningen när man tittar på en MMA-gala, dock är viktigt att spela lagom.
UFC schema är nu på ca 45-50 galor om året, dvs man kan spela och betta på UFC matcher nästan varje helg. Lägger man till OneFC, Bellator, BKFC, Superior, och boxning, så finns det en hel del utbud under en fight week att spela på.

Live UFC betting

Förutom att man kan spela på UFC och MMA matcher hos Bet365, Bethard och Betsafe när det kommer till pre-match odds, så kan man också nu live betta på UFC och andra MMA galor.
När en UFC gala har börjat så hamnar varje match individuellt i “live odds” sektionen för respektive spelbolag, så du kan enkelt se vilken match pågår just nu samt vad är dem aktuella oddsen för just den matchen.
Pre-match odds och live odds skiljer sig mycket eftersom live oddsen anpassas och reflekteras direkt under matchen baserad på hur respektive fighter tävlar.

Tex, om Sean O’Malley är favorit under fight week och har låg odds i pre-match, men under själva matchen ligger han under med poäng eller att hans motståndare är nära på avsluta O’Malley, då ändras oddsen markant i live odds, O’Malley kommer ej att vara favoriten och oddsen kommer stiga på honom.
Du kan spela och betta under ronden samt under själva rond vilan, ser du att oddsen är borta eller har “fryst”, och du ser att man kan inte spela längre, det brukar vara pga antingen är matchen redan över, eller så har en fighter ett stort övertag. Där ett avslut är på väg att eventuellt komma. Om fightern förlorar den momentum, och risken för avslut är inte längre aktuell, så öppnar spelbolagen live oddsen igen.

MMA-bonus, välkomstbonus & Insättningsbonus

Öppnar du spelkonto hos Bet365, Betsafe eller Bethard så får du en välkomsterbjudande.
Spelbolagen i sverige brukar ge en välkomstbonus för alla nya spelare vid registrering och vid första insättningen.
Välkomstbonusen kan sen användas för att betta på MMA och UFC, samt andra sporter.

Bet365 har en öppningserbjudande till nya kunder, upp till 1.250 kr i spelkrediter. Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto så matchar bet365 din kvalificerande insättning med spelkrediter.


Bethard har också en MMA kampanj – Få upp till 1000 SEK extra att spela för.
Klicka här för att aktivera kampanjen.

18+ | Spela ansvarsfullt | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!