Ryan Bader försvarar bältet på Bellator 186 – Phil Davis återvänder på samma gala

Ryan Bader har nu bokats för sitt första titelförsvar i Bellator MMA, som sker i huvudmatchen på Bellator 186 i november.

Den tredje november är det dags för Bellator 186 och nyligen stod det klart vilka som kommer göra upp i galans huvudmatch.

Representanter för Bellator MMA har nämligen meddelat PennLive.com att ingen mindre än den nykrönte lätt tungviktsmästaren Ryan Bader kommer sätta bältet på spel mot den stigande stjärnan Linton Vassell.

Vann bältet i Madison Square Garden

Bader (23-5 MMA, 1-0 Bellator) gjorde senast sin Bellator-debut i huvudmatchen på Bellator 180, som gick av stapeln i Madison Square Garden i New York City. UFC-veteranen fick då en omedelbar titelchans mot Phil Davis, som han för andra gången besegrade via ett jämnt delat domslut efter en relativt händelselös match. Med segern förlängde han sin vinstsvit till tre i rad.

Vassell (18-5, 1 NC MMA, 7-2 Bellator) kommer även han in med tre raka vinster och besegrade senast den forne mästaren Liam McGeary via submission på Bellator 179.

Phil Davis och Ed Ruth bekräftade för galan

I samband med offentliggörandet av galans huvudmatch stod det även klart att ovannämnda Davis (17-4, 1 NC MMA, 4-1 Bellator) samt den lovande talangen Ed Ruth (3-0 MMA, 3-0 Bellator) går match på samma event. Deras motståndare är dock okända i skrivande stund.

Bellator 186: Bader vs. Vassell äger rum i University Park, Pennsylvania.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
BellatorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah
En kommentar
  • Headown
    17 August 2017 at 07:13

    Vilken märklig värld man lever i nu som ett kraftigt inbitet fan av sporten (som jag återigen hoppas att sporten börjar vända sig till en mer prestige baserad sport än den blivit idag) där Bader är mästare i Bellator. Vem f*n kunde tro det egentligen? I Love it!

  • Svara