Superior Challenge lanserar en iPhone-app

Det är numera bara 20 dagar kvar innan dörrarna slås upp på Hovet i Stockholm och det till slut är dags för Superior Challenge 7. Så för att fira detta har de satt ihop en app och lagt upp den hos Apples appstore.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Appen i sig är i princip ett interaktivt matchkort. Men det finns en rätt spännande funktion där användarna kan rösta på sin favoritfighter. Det är ungefär en pick’em-version fast för en iPhone, och för Superior Challenges kommande matchkort. Och i och med denna funktion har Superior utlyst en tävling där vinnaren får 2 biljetter till den stundande galan.

Tävlingsregler och hur du går till väga, samt den fullständiga pressreleasen ligger direkt efter hoppet.

Superior Entertainment vill härmed presentera en ny Superior Challenge app för smart phones. Den går att ladda ner från iTunes, eller direkt med din telefon på app store, och den är gratis.

App:en är tänkt som ett interaktivt fightcard för kommande evenemang. Håll dig uppdaterad med allt som händer kring fightcardet var du än befinner dig, på väg till jobbet, på jobbet, på gymmet, eller använd den som ett verktyg när du bettar på din favoritfighter. Genom att scrolla ner kan du se alla matchningar och senaste ändringar i cardet, om någon fighter är skadad och ersatt med en ny, och vilka nya fighters som lagts till. Du kan även besöka varje fighters egen sida för mer detaljerad information innan du bettar. Den mest intressanta funktionen är att du kan rösta på den fighter/s som du vill stödja samt som du tror kommer att vinna sina matcher.

I samband med lanseringen av denna app vill Superior Challenge presentera en tävling. Rösta på den fighter/s som du vill stödja eller som du tror kommer segra och vinn 2 biljetter till Superior Challenge 7 – Rise of Champions, den 30 april på Hovet i Stockholm, och dessutom möjligheten att träffa dina favorit fighters efter galan. Du kan rösta på bara en fighter eller hela cardet men du kan bara vinna ett pris. Efter att du har röstat kan du maila din UDID nummer tillsammans med ditt telefonnummer till [email protected]
Vi kommer att dra vinnaren och matcha dennes UDID mot vårt register av de som röstat. Vinnaren kommer att kontaktas fem dagar innan galan. Du hittar ditt UDID nummer genom att exempelvis ansluta din iPhone till din data. Starta iTunes och öppna din iPhonesida. På startsidan i första kolumnen hittar du serienumret. Klicka på serienumret och den kommer att ändras till ditt UDID nummer.

Du har fram till den 22:a april på dig att rösta. Detta är ett exklusivt tillfälle att stödja din favorit fighter/s genom att bara rösta, och därmed vinna 2 biljetter till Europas största MMA gala och se dem fightas live, och därefter träffa de personligen. Ladda ner app:en och rösta redan idag.

Support your favourite fighter!

Ladda ner appen här >>

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Superior Challenge
6 Kommentarer

Svara