Alan Belcher vs Rousimar Palhares bokad på UFC on Fox 3

Matcher har bokats för UFC on Fox 3 på löpande band under de senaste dagarna, och vi har ännu en klar match nu. Enligt ett meddelande på Twitter gick UFCs VD Dana White för en liten stund sedan ut med att Alan Belcher vs Rouismar Palhares har blivit bokad på galan.

Palhares har blivit känd för sina galna heel hooks, en submission som mer eller mindre handlar om att dra så mycket på hälen att det gör så ont att motståndaren ger upp. Totalt sett av hans 14 vinster har drygt hälften avslutats via en heel hook, något han även förtjänade en Submission of the Night-bonus för i den senaste matchen då han vann mot Mike MassenzioUFC 142 i mitten av januari.

Belcher, som lättast känns igen genom hans deformerade Johnny Cash på vänsterarmen, är lite av en veteran i UFC numera. Han har hunnit med 12 matcher i organisationen men har under den tiden börjat bli lite av en gatekeeper. Han har som mest fått ihop två raka vinster innan det blivit en förlust, fram till nu när han fått ihop hela tre vinster. Denna streak är något han kommer sätta på spel mot Palhares den 5 maj i New Jersey.

Kategorier
UFC

All in
28 Kommentarer

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

Visa resultat

Loading ... Loading ...