Alistair Overeem ställs inför kommissionen den 24 april

Keith Kizer som är ordförande för den atletiska kommissionen i Nevada (NSAC) berättade på The MMA Show att Alistair Overeem kommer att ställas inför kommissionen den 24 april för att svara upp på det förhöjda testosteronvärdet som han framkom efter det spontana provet som togs i samband med presskonferensen inför UFC 146.

Ännu finns det inga uppgifter som tyder på att Overeem har försökt få B-provet analyserat och det ska bli spännande att följa hur han svarar upp på kommissionens frågor kring varför hans testosteronnivå var fjorton gånger högre än den genomsnittlige mannen.

Enligt Wrestling Observer ska Dana White fatta beslut om vad som händer på UFC 146 efter att kommissionen haft sitt möte. Vad han hoppas på eller vad han har planerat är svårt att veta i dagsläget.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
UFC
En kommentar
  • Frank Mir ersätter Alistair Overeem och möter Junior dos Santos för tungviktstiteln | MMAnytt.se
    21 April 2012 at 11:54

    […] |21 april, 2012 – 11:54 |Publicerad i:UFCAlistair Overeem får inte sin chans på UFC 146, UFC väntar inte på Nevadas idrottskommissions (NSAC) beslut om Overeems licens som väntas komma den 24 april, och UFC kommer inte att låta Mir vs Velasquez bestå, trots det de […]

  • Svara