Video: Andre Ward berömmer Diaz-brödernas boxning

Obesegrade boxningsmästaren Andre Ward berättar hur bra bröderna Diaz boxning är.

Vi känner väl alla till att Nate (19-10) och Nick Diaz (26-9) inte är några nybörjare när det kommer till boxning. “The Stockton Slap” är ett vedertaget begrepp i MMA-världen. Och för mindre än två veckor sedan såg vi den yngre av bröderna skaka Conor McGregor (19-3) med sina kombinationer när de möttes på UFC 196 – en match som Nate vann mycket tack vare sin boxning.

Men enligt Andre Ward (28-0 boxning) är Diaz-bröderna mer än bara hyfsat duktiga boxare. Den obesegrade WBC och WBA-mästaren tränar regelbundet med bröderna. I en intervju med Fight Hype berättar Ward att både Nick och Nate är kapabla att ge honom en rejäl match när de sparrar:

I’ve sparred with Nick and Nate…they both have hands; they both can fight…I’m a world-class fighter and they do more than hold their own…Nate and Nick don’t fear anything and I respect that, man.

Se hela intervjun med Ward här nedan:

Nate Diaz pratade nyligen om att han skulle spöa de boxare som talade illa om MMA-fighters färdigheter med händerna. Kanske är det mer än bara tomma ord från Diaz sida?

Kategorier
BoxningNate DiazNick DiazNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • JonteB
  16 March 2016 at 11:01

  Trevlig intervju! :)

 • HataPK
  17 March 2016 at 12:33

  Känns som en snubbe man hade kunnat softa med hemma och en kopp kaffe.

 • Svara

  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...