Dana White svarar på frågor

The Sun har låtit sina läsare skicka in frågor till Dana White och i sin tur låtit honom svara på dessa. Bland annat uttalandet som ni tidigare kunde se Fedor kommentera på i hans öppna brev.

“Dana, varför nekade du M1s erbjudande att låta Fedor möta Randy i UFC? Finns det någon chans att Randy Couture kommer att möta Fedor i en UFC-gala? Om inte, kommer vi någonsin se “The Natural” tävla i oktagonen igen? Steve, Liverpool.

Jag försökta annordna den matchen i månader men jag tänkar inte ställa mig på mina knän och be. Fedor är inte en riktig fighter, han är ett skämt.

Han möter mellanviktsklassare och personer som inte ska slåss överhuvudtaget och han ser ut som skit när han gör detta.

Det är 2008 och han har inte haft en riktig match sen 2005. Jag bryr mig inte om vad han gjorde i PRIDE för flera år sedan. Han kan inte stå sig mot någon av de top 5 i UFC och det är därför han inte är här.

Han är inte med i UFC för att om han vore det skulle han inte kunna undvika riktig utmaning som han gjort i så många år nu.

Och Randy Couture vet allt detta, tro mig. Låt mig säga detta, Chuck Liddell knockade Randy Couture – rejält – två gånger och det var därför Randy pensionerades.

Efter detta blivit gjort och han var borta i ett år så ringar han mig på min mobil och säger “Dana, jag vill komma tillbaka som en tungviktare och möta Tim Sylvia – kan du få detta att hända?”

Vi fick detta att hända, vi gav Randy Couture detta enorma tillfälle och nu vägrar han låta andra tävlande som Antonio Nogueira samma chans som han blev tilldelad.

‘Captain America’ behöver göra sitt kontrakt rättvisa och hedra tävlande som Nogueira. Man kunde tro att han skulle göra det rätta här.”

Resten av svaren på andra frågor hittar ni här

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
UFC

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...