David Teymur om matchen mot Martin Svensson under UFC Fight Night 84: “Jag kommer att stå som vinnare!”

David Teymur är helt säker. Det är han som kommer att stå som vinnare imorgon kväll när han möter Martin Svensson i oktagonen under UFC Fight Night 84 i O2 Arena i London. I en intervju berättar han om träningen inför mötet med Svensson samt om den nervositet han alltid känner innan en fight.

“Jag kommer att stå som vinnare.” Det är i en intervju med mitti.se som stockholmaren och UFC-fightern David Teymur berättar om hur han ser på fighten mot Martin Svensson, en match som mycket väl kan kallas för ett svenskmöte och som går av stapeln på det preliminära kortet under UFC Fight Night 84 i O2 Arena i London imorgon kväll.

Galans huvudmatch går i mellanvikt mellan Michael Bisping och Anderson Silva, men det kan inte hjälpas att fighten mellan Teymur och Svensson känns nästan lika spännande och intressant.

I intervjun berättar Teymur om sin bakgrund som framgångsrik thaiboxare och om hur mycket Alexander Gustafsson har betytt för honom sedan han tog beslutet att växla över till MMA.

“”Alex” har alltid funnits där för mig, framför allt har han lärt mig att tro på mig själv.”

Teymur tränar upp till tolv gånger i veckan. Inför matchen mot Svensson har han lagt lite extra krut på brottningen med tanke på att denne gärna tar fighten till mattan. Stockholmaren berättar även om nervositeten han känner inför varje match.

“Innan matchen kommer jag att känna en form av nervositet. Sedan hör jag publiken kalla på mig, och när jag kliver in i ringen är det enbart fokus på motståndaren. Det blir en gigantisk upplevelse.”

Vem tror du vinner? Teymur eller Svensson?

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Alexander GustafssonAnderson SilvaDavid TeymurMartin SvenssonMichael BispingNyheterSenaste NyttSvenska NyheterThaiboxningUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara