Floyd Mayweather om Dana White: “Han brukade bära mina väskor”

Den obesegrade boxaren Floyd Mayweather (49-0 boxning) och UFC:s vd Dana White fortsätter att pika varandra.

I en ny intervju med Fight Hype gick “Money” hårt ut mot White. Han hävdade att det inte var länge sedan UFC-bossen bar hans väskor och ifrågasatte även varför han tjänar mer pengar än lättviktsmästaren Conor McGregor (21-3), när McGregor är den som faktiskt fightas.

Kolla in vad han hade att säga i videon nedan!

Kategorier
BoxningConor McGregorFloyd MayweatherNyheterRekommenderatSenaste NyttUFCVideoZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah
13 Kommentarer
 • Brown pride
  16 January 2017 at 02:54

  Ogillar verkligen Floyd, men han får verkligen Conor att framstå som en insekt o Dana som en nobody. Denna cirkusen som UFC har grävt fram på senare tid kommer bli ett minne av deras pinsamheter när de blickar tillbacka in i deras historian. Och Floyd skrattar hela vägen till banken fast han inte är aktiv så är han en jävel på att promota sig själv o boxningen just nu, han rider på UFC framgång!

 • jlz
  16 January 2017 at 04:53

  Dana och Flyd kom upp från boxingen och var okända tillsammans. Han får det att låta som att Dana var hans slav. Mycket fult.

 • Tor7
  16 January 2017 at 09:23

  Denne Floyd är ett skämt! Boxning är ett skämt jämfört med MMA! Att boxare kan tjäna så mycket är ett skämt! Att Floyd skulle vara den främste boxaren någonsin är ett skämt! Han kan ju inte ens knocka sina motståndare.

  • Sadusadu
   17 January 2017 at 12:31

   Va? Ditt inlägg är ett skämt!

   • Tor7
    17 January 2017 at 08:55

    Det här är ett forum där man uttrycker sina åsikter. Mycket märkligt att vissa anser att endast deras åsikter är de rätta. Håller du inte med, behöver du inte svara. Jag gillar inte boxning nej, anser att MMA är en bättre sport! Jag anser att pengarna i boxning är orimliga, till den grad att denne stjärna, som så många andra, mister all sin ödmjukhet. Jag har sett klipp på hans matcher och han har inte knockat många, vilket jag inte anser vara särskilt imponerande. Ni som sysslar med påhopp på andra, istället för att svara på det sportsliga borde hålla er borta från sådana här forum.

    • Sadusadu
     17 January 2017 at 02:33

     Vem säger att du inte får uttrycka dig? Jag tycker att du ska uttrycka dig hur mycket du vill, samtidigt som andra får ha andra uppfattningar. Förväntar du dig endast att få medhåll? Vad är då poängen med ett forum? Speciellt när du har en sådan kontroversiell åsikt. Sen att du tycker mma är roligare sport, vilket är din personliga åsikt(som jag delar) är inte det jag ifrågasätter. Men att du tycker han tjänar för mycket, vilket är ett jättekonstigt inlägg, vem tycker du ska ha pengarna? Han säljer väl biljetter till matcher som folk vill se? Sen att han inte är GOAT för att inte har enligt dig tillräckligt med knock outs, skriker bara okunnighet. Det är det som jag ifrågasätter

     • Tor7
      17 January 2017 at 09:33

      Då får du faktiskt ta en titt på ditt första inlägg och fundera om det kunde varit lite mer sakligt uttryckt. Att andra framför argument, som du nu gör, det förväntar jag mig. Okunnighet om hans två knockouts på de senaste 11 åren, må så vara. Skiter i boxning och trist att inlägget var en “öm tå” för dig, var nog mest min ilska mot en idrottare som jag inte gillar, som i det här fallet lös igenom i mitt inlägg. Åsikter jag står för. Tycker det är en stor fjant, helt enkelt.

    • Ashkan De Lavar
     20 January 2017 at 08:27

     Att man inte knockar sitt motstånd är oftast ett kvitto på att man är jämnt matchad. När Barcelona möter Real Madrid blir det ofta lika, eller 0-0. Det säger inte att de lagen är dåliga, utan snarare att båda lagen är jämnbra. I de här fallet, väldigt bra. Vill man se en match som slutar 6-0, då ska man kika i de lägre divisionerna. Eftersom MMA är en väldigt ung sport i förhållande till Boxning är ofta matchningarna mer ojämna, viktklasserna är färre och inte alla fighters behärskar alla aspekter. Om X antal år, kommer sporten ha utvecklats i den mån att mma fighters kommer bli duktigare på att försvara sig. Ett exempel på detta är i början av UFC utveckling, där en som kunde BJJ ofta mötte motståndare som inte kunde något om att försvara sig. Floyd Mayweather har 53% knockout ratio på sina 49 matcher, av dessa har 20 st varit världsmästare. Han har också gått upp 5 viktklasser. När man går upp, minskar normalfallet också antalet knockouts då man möter större motståndare. Man kan också stanna kvar i samma viktklass och vara överlägsen, men det är inte lika stor utmaning, det håller du nog med om.

     • Tor7
      20 January 2017 at 09:17

      Jag är inte intresserad av boxning, men hävdar inte på något vis att Mayweather är dålig, bara ointressant, för mig(!). Som icke “boxningsinvigd” klingar namn som Muhammed Ali, Mike Tyson och Rocky Marciano bättre. Med mitt icke befintliga intresse för boxning kan man möjligen också förstå att jag finner summorna som är inblandade orimliga. Vidare uppskattar jag viss ödmjukhet hos idrottare och hela Mayweathers retorik om att boxning är överlägsen mma, gör mig väl helt enkelt irriterad. Ditt resonemang är för övrigt gott, dock är det ju inte så att mma kommer att likna boxning med mer begränsade möjligheter till knockouts… Det är och kommer alltid att vara en oberäknelig idrott, genom att olika stilar matchas mot varandra samt att möjligheter till att knocka sina motståndare är många. Därför är det ju en så underbar idrott. Med det sagt, uppskattar jag också en teknisk, jämn fight. Så länge det är mma och UFC i synnerhet :)

     • Ashkan De Lavar
      21 January 2017 at 01:10

      Absolut. Alla tycker olika. Jag. Vissa gillar ödmjuka fighters andra gillar de som är mer kaxiga som ex McGregor. Personligen är jag stort fan av både mma och boxning och har träffat ett antal av dessa. Däribland F.M, de är inte så arroganta i verkligheten som på tv, det är ju en show. Så det är lite skådespeleri också. F.M gör det bättre för alla mma fighters när han trycker på ufc och dana white. Boxning och MMA lyfter varandra och komplementerar varandra. De ger utövarna en möjlighet att få mer valfrihet. Med det sagt så ödmjukhet väldigt respektingivande också :)

     • Tor7
      21 January 2017 at 10:06

      God synpunkt. Trevlig kväll.

  • heri potah
   17 January 2017 at 12:47

   Man skulle kunna tro att allas vår käre fotboll har 2 konton

  • Hiho
   17 January 2017 at 02:03

   Hälften av Floyds vinster är väl knockouts?

  Svara