Första fotot på Miesha Tate i Fighter Magazine

Skönhet och dödlighet är som alla vet en mycket farlig kombination och Miesha Tate är absolut inget undantag från den regeln. Tate, som är rankad som tvåa i UFC:s kvinnliga bantamviktklass, har på sin Facebooksida publicerat ett foto som togs 2008, när hon precis hade inlett sin karriär som fighter. Fotot bevisar tesen om skönhet och dödlighet i kombination.

Miesha Tate har de senaste veckorna talat om att hon funderar på pension. Några av de viktigaste anledningarna till dessa funderingar skulle vara att hon dels har blivit fråntagen en titelmatch mot Ronda Rousey, det blev som bekant istället Holly Holm som fick den matchen och som i morgon möter “Rowdy” under UFC 193, dels de usla ekonomiska förutsättningarna som kvinnlig fighter i världens största MMA-organisation samt hur hon upplever sig ha blivit illa behandlad av Dana White & Company. Joe Rogan har tagit Tates parti och förklarat att han inte förstår hur UFC kan behandla “Cupcake” så illa när hon är “hot as fuck” och är utrustad med ett “great ass”.

Att Miesha Tate är snygg att titta på är ingen statshemlighet. Det är bara att kolla in det foto som hon har publicerat på sin egen Facebooksida så fattar man hela grejen. Fotot är den första officiella plåten på henne, publicerad i Fighter Magazine, som togs när hon 2008 hade skrivit kontrakt med Strikeforce. Det var dessutom första gången en kvinnlig Strikeforcefighter figurerade på bild i nyss nämnda tidning.

Skönhet och dödlighet sägs vara en livsfarlig kombination. Här har du fotot på Tate.

Miesha Tate first

Kategorier
Dana WhiteHolly HolmMiesha TateRonda RouseySenaste NyttUFCz-Fighters

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
12 Kommentarer
 • Cecils Folks
  13 November 2015 at 03:19

  sicken “nyhet”….

 • Gnisselx2
  13 November 2015 at 03:29

  “Joe Rogan har tagit Tates parti och förklarat att han inte förstår hur UFC kan behandla ”Cupcake” så illa när hon är ”hot as fuck” och är utrustad med ett ”great ass”.”

  Haha vilket jävla lågvattenmärke för MMAnytt.

  • SgtLowlife
   13 November 2015 at 03:54

   Utseende är väl vad kvinnlig mma handlar om.

  • tojo77
   15 November 2015 at 03:08

   Snarare för Rogan inte sant? Om det nu är ett vettigt sätt att uttrycka vad Rogan sa.

 • Toks1
  13 November 2015 at 04:00

  Blir så matt på att tjejerna ska hängas ut och exponeras på det sättet. Dem är ju för fan atleter!! suck…

  • Peter Fridell
   13 November 2015 at 05:46

   dom väljer det själva. Vill hon visa sin rumpa och få cash låt henne. plus det är inte bara mma tjejer som gör det, hälften av fotbolls landslaget ( damerna ) var väl en gång i tiden med i slitz osv osv osv osv osv.. Killar gör likadant beckham , ljungberg osv osv osv osv.

   • Curt Johnson
    14 November 2015 at 10:05

    osv!

   • Herr Elof
    14 November 2015 at 10:09

    Sant. Men det blir så stort fokus på deras utseende, och nog är det betydligt mer snack om Ronda, Miesha, vanzants och Joannas utseende än jag någonsin sett om t.ex. GSPs eller Rockholds utseende.
    Varje nyhet om Miesha, vanzants eller Joanna har kommentarer i fältet om att de är attraktiva eller inte (och någon sorts förtydligande om att Joannas utseende är lite udda men ändå väldigt attraktivt). Gäller både Sverige och på amerikanska sidor.

    Kvinnliga fighters som ser ut som Cyborg får mindre uppmärksamhet tyvärr. Sen kan det ju vara smart buisness att visa lite hud men…
    Idunno. Tycker bara det är synd om fokus hamnar fel.

    • Peter Fridell
     18 November 2015 at 12:19

     Jag förstår vad du menar. Men jag menar hade dem inte velat ställa upp på lättklädda bilder och göra den pr behöver dem inte det. kvinnor som män. det är inte ufc som tvingar dem ta dem bilderna. Om får erbjudande av tidningar etc och gör det för bli rikare är det väl ingen annan än en själv som utnyttjar än dem själva.Så ska du skylla på någon skyll på dem som ställer upp på bilderna.

 • Eric
  13 November 2015 at 11:02

  MMA-fighter delar gammal halvnaken bild på FB och det är nyhetsvärdigt? Tror tidningen heter Fight! Magazine eller liknande. Det är inte svenska Fighter Magazine iaf.

 • Erik Svanborg
  14 November 2015 at 08:04

  “Joe Rogan har tagit Tates parti och förklarat att han inte förstår hur UFC kan behandla ”Cupcake” så illa när hon är ”hot as fuck” och är utrustad med ett ”great ass”.” Tänk er samma uttalande gällande en manlig fighter och ni förstår hur skev den här jävla världen är….

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...