Jason “Mayhem” Miller friad från misstankar om våld i hemmet

Jason Miller har sedan sin MMA-pension i 2012 varit en man med många strängar på sin lyra. Tyvärr har han haft en förkärlek till att hamna i trubbel men nu har en domstol iallafall friat honom från ett av hans många fall.

Livet har varit en berg- och dalbana för Jason “Mayhem” Miller (28-10-1 NC) under de senaste åren. Han pensionerade sig från sporten i 2012 och har sedan dess hamnat i problem med lagen ett antal gånger.

Nu har dock en domslut fastställt att han ska frias från de misstankar om våld i hemmet som riktades mot honom i 2013.

Enligt Orange County Register tog det inte ens en timme för en jury att fastställa att “Mayhem” inte gjort sig skyldig till två fall av misshandel av sin dåvarande flickvän Anna Stabile.

Millers ex-flickvän kunde inte uppvisa bevis på att hon blivit slagen och därmed blev “Mayhem” friad:

“There wasn’t enough evidence to have him 100 percent being at fault,” sade jurymedlemmen Faudoa.

“Mayhem” Miller uttryckte lättnad över att ha blivit friad från misstankarna:

“I feel tremendous,” sade Miller efter domen. “I feel like justice was served. The system worked. It cleared the Mayhem Miller name. I feel like the world has opened up to me. I feel like things have finally cleared up for Mayhem.”

Trots att han är glad över att detta fallet gick i hans favör så har han ytterligare misstankar om brott att handskas med i framtiden.

I 2016 ska Miller enligt uppgift spottat en polis i ansiktet och i 2014 stängde han in sig själv i sitt hus medan ett flertal poliser och en SWAT-styrka omringade och senare häktade den före detta MMA-fightern.

Under 2016 gjorde Miller även ett försök att återvända till sporten och bokades in för att tävla under en gala i Italien där han skulle möta Luke Barnatt (12-3) i en kamp om organisationens mellanviktsbälte. Han dök dock upp över tio kilo för tung och matchen mot Barnatt ställdes in.

Miller fick istället möta Mattia Schiavolin (14-2-2) i lätt tungviktsklassen och “Mayhem” förlorade i andra ronden via submission.

Kategorier
Jason "Mayhem" MillerMMAnytt.seNyheterÖvrig KampsportSenaste NyttUFC

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
3 Kommentarer
 • Nikoo
  3 February 2017 at 09:01

  Om ställer in betyder bli utstrypt så

 • Lallarn
  3 February 2017 at 06:29

  Annars kan han ju alltid flytta till Ryssland.

 • nazcams
  3 February 2017 at 09:46

  Legend.

 • Svara