Kenny Florian och Evan Dunham förväntas mötas på UFC 127


“Och vidare så vill jag verkligen tacka grabbarna som har hand om belysningen.”

Det har gått bra för Kenny “Hellbows” Florian sedan The Ultimate Fighter 1. Han har fått äran att gå 14 matcher i organisationen, och bara åkt på 3 förluster. Detta var mot BJ Penn, Sean Sherk och nu senast Gray Maynard, vilket är fullständigt godkända förluster.

Den senaste matchen han hade var också för att bestämma vem som skulle få nästa titelchans, vilket förstås gick till Maynard. Men UFCs VD Dana White berättade att han tror att Florian hindrar sig själv när det verkligen gäller, och helt enkelt förlorar på grund av det. Inte för brist på talang, utan bara någon psykisk barriär som sitter helt i vägen.

UFC 127 förväntas han nu att testa om den där barriären även gäller matcher som inte har så jättestor relevans för framtida titelchans mot Evan Dunham. Även fast Dunham troligen ligger närmare en titelchans är Florian just nu på grund av hur hans senaste match mot Sean Sherk avslutades. Eller den gjorde inte riktigt det, det var domarna som fick säga sitt och väldigt många anser att domarna sa fel. Sherk gick nämligen därifrån med en vinst via delat domslut. Varav Dana sa “Dunham was fucking robbed” om det hela. Men som plåster på såren för att han förlorat sin första match så blev han tilldelad “Fight of the Night”-bonusen.

Och förutom Dunham och Florian som hjälper till att stötta upp matchkortet, så är det hela väldigt packat redan nu.

  • Anderson Silva vs. Vitor Belfort
  • Forrest Griffin vs. Rich Franklin
  • Jon Jones vs. Ryan Bader
  • Kenny Florian vs. Evan Dunham

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
UFC
9 Kommentarer

Svara