Ronda Rousey. Foto: MMAnytt

Ronda Rouseys ex-manager belåten efter titelförlusten: “Karma is a bitch”

Ronda Rouseys före detta manager Darin Harvey, säger sig vara överlycklig efter att Holly Holm lyckades knocka den tidigare mästarinnan.

Det tog hela sex titelförsvar innan Ronda Rousey (12-1) slutligen blev av med titeln som kvinnlig bantamviktsmästare. Få kan vid det här laget ha missat att Holly Holm (10-0) fullständigt plockade isär “Rowdy” och knockade henne med en huvudspark, under nattens UFC 193.

Ronda_Rousey_vs_Holly_Holm_

Rousey har länge varit en av sportens kändaste ansikten, och samtidigt någon som de flesta antingen älskar eller hatar. Å ena sidan har hon hyllats för sin dominans, medan andra har förkastat hennes enligt många  “tonårsaktiga” beteende. Det visar sig i synnerhet nu efter titelförlusten, då flera just nu sitter och skrattar åt diverse hån som cirkulerar på nätet bland sociala medier.

Någon som är på riktigt gott humör efter Rouseys förlust är hennes tidigare manager Darin Harvey från Fight Tribe Management. Detta hade han att säga via sin privata Facebook-sida:

12242210_10156210893655357_828943189_n

Därefter fortsatte han och lade ut följande bild:

Skärmavbild 2015-11-15 kl. 23.58.59

Harveys starka känslor gentemot Rousey grundar sig i att han representerade henne under hennes resa upp till UFC, innan hon plötsligt tog till juridiska åtgärder för att dra sig ur kontraktet – och därmed enligt Harvey vände ryggen till de som tagit henne dit hon är idag.

Hur går era tankar efter Rouseys förlust?

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
ExklusivtHolly HolmNyheterRekommenderatRonda RouseySenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah
4 Kommentarer
 • Henrik Söderström
  15 November 2015 at 09:03

  Känns som ett bakslag för de som försöker bredda publiken som ser sporten, Rousey attraherade nog många “icke-fans” att se MMA.

  Jag tycker att det påminner om Block Lesnars fall mot Cain, en stor dominant stjärna som i en handvändning förlorade en stor del av sin magi.

 • Timpppa
  15 November 2015 at 10:12

  Ronda har mycket i sig själv och skylla i.o.m många hånar henne. Hennes dryga och icke ödmjuka stil får många motståndare. Jag gillar inte hennes stil alls. Men alla hån som cirkulerar på sociala medier är bara för lågt, man behöver inte sparka på den som redan ligger ner.

  • ktqmoon
   16 November 2015 at 09:31

   Det talar mer om vilken stor stjärna hon är, när Pacquiao blev knockad så gjordes en tråd med memes på boxingscene, tror den tråden är uppe i över 100 sidor med memes och då är den snubben känd för att vara ödmjuk. “The bigger they are, the harder they fall”

 • Godless
  16 November 2015 at 08:43

  Karma like Ronda is a bitch!

 • Svara