TUF 16-vinnaren Colton Smith tecknar kontrakt med WSoF

Efter ett år borta från sportens topp tecknade den 28-årige UFC-veteranen nyligen kontrakt med World Series of Fighting. 

Det var under sommaren förra året som UFC bestämde sig för att nog får vara nog och rev Colton Smiths (5-4) kontrakt. Det ska röra sig om flertalet matcher och datum samt motståndare för amerikanens debut väntas annonseras inom kort.

Efter vinsten över Mike Ricci (10-4) i finalen av TUF 16 i december 2012 visade sig UFC vara snäppet för tufft för Smith. Tre förluster på tre försök stavade slutet på karriären i sportens främsta organisation och efter det gick 28-åringen två matcher i Rocks Xtreme MMA varav båda slutade i vinster. Nu bär det alltså av till WSoF och den talangfulle welterviktaren blir ett välkommet tillskott till viktklassen.

Kategorier
NyheterSenaste NyttThe Ultimate FighterUFCWSoF

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara