Ufc 83 predictions

Matt Serra vs Georges St. Pierre
Serra chockade världen en gång, men tror inte han gör det en gång till. Man ska dock inte underskatta denna kille, tror fighten kommer bli jämnare än de flesta verkar tro.

St. Pierre by decision

Demian Maia Vs Ed Herman
Demian Maia, lägg det namnet på minnet, framtiden för Ufc:s rätt strama Mw division, denna kille är för tillfället en av världens absolut bästa grapplers, förra året vann han ADCC i sin viktklass. Frågan är om han kan ta ner Ed Herman på marken då han själv kör BJJ i grunden. Tror själv att det enda han behöver för att vinna detta är en nertagning och lite tid, Ed kommer inte kunna stoppa Maia:s metodiska jiujutsu , han kommer inte kunna hindra honom från att passera hans guard och han kommer inte escapa Maia:s positioner. Men det handlar då just om den där nertagningen.

Maia Tko Round2

Travis Lutter vs Rich Franklin
Riktigt intressant match, frågan är om Rich fortfarande har motivationen att träna då hans chanser till att bli champ igen måste ses som relativt små. Lutter däremot tror jag är hungrig på en ny chans mot Silva. Satsar på en upset här, baserat på att Lutter måste vara hungrigare på vinsten.

Lutter By Decision

Michel Bisping vs Charles McCarthy
Bispings debut i 185lbs, tror han kommer placera sig som en topfighter i den divisionen men inte riktigt nå den högsta nivån, denna match borde han dock fixa.

Bisping By Tko round2

Nate Quarry vs. Kalib Starnes
Frågan är hur pass hög nivån på denna fight är, svårt att veta. Quarry är en riktigt seriös fighter och jag tror han är på gång efter sitt uppehåll.

Quarry By Decision

Jason MacDonald vs. Joe Doerksen
Intressant matchning då båda har bra ground game, Jason lyckas ju alltid på nått vis ta hem vinsten via nån lömsk submission medn Doerksen blir nog svår att submitta. Tror faktiskt att Doerksen är snäppet vassare på marken och satsar på honom.

Doerksen By Decision

Mac Danzig vs. Mark Bocek
Danzig kommande från den mest dominanta Tuf-vinsten nånsin har jag svårt inte vinna denna match, killen är otroligt skicklig och redan en erfaren och på många sätt en komplett MMA-fighter.

Danzig By Tko round1

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
UFC
En kommentar

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...