Joseph Duffy
Joseph Duffy på UFC Fight Night 71. Foto: Mazdak Cavian-37

Veckans kommande höjdpunkt: Irish, Diamond, Stormin och Mad Dog i Dublin

Fyra fighters väntas i två matcher bjuda den irländska publiken på stor underhållning nu i helgen.

Sedan förlusten mot Conor McGregor (18-2) har Dustin Poirier (18-4) sett ut som sitt gamla vanliga jag och ser på allvar ut att kunna uträtta stora saker i UFC:s lättviktsklass. Med två raka avslut i första ronden är Joe Duffy (14-1) med hemmapubliken i ryggen nästa mål för 26-åringen. Lägg därtill en riktig hatmatch mellan en annan hemmafavorit, Norman Parke (20-4), och ingen mindre än Reza Madadi (13-3) i återkomsten till UFC. UFC Fight Night 76 ser ut att bli en häftig tillställning med andra ord.

Reza Madadi

Lättviktsklassen se upp!

Två oerhört intressanta unga män möts nämligen i helgens huvudmatch och det är långt ifrån otroligt att de två en dag gör upp om en titel. Talangen finns där och av de bådas senaste prestationer att döma behövs inte fem ronder för att utse en vinnare mellan Poirier och Duffy.

Amerikanens två vinster matchas nämligen av irländaren som även han avslutat de senaste motståndarna redan i första ronden. Vem hinner först på lördag?Cub Swanson Dustin Poirier UFC on Fuel 7 london Wembley arena mma fight mmanytt fightnight octagon studiomma cage 2013 10

Ett hatmöte som heter duga

Hur skulle “Mad Dogs” återkomst till UFC kunna vara något annat än vad det ser ut att bli? Tjafset med “Stormin” Norman har eskalerat i stadig takt och det ser ut att smälla rejält med de två inlåsta i en bur om ett par dagar. Lägg därtill tusentals irländska fans och vi har galenskap på hög nivå att se fram emot.

Vågar man missa UFC Fight Night 76 i Dublin?

Foto: Mazdak Cavian

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Dustin PoirierExklusivtJoseph DuffyNorman ParkeReza MadadiSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • Cecils Folks
    21 October 2015 at 11:38

    main event borta nu med, och co-main sen tidigare…sämsta kortet eveR?

  • Svara