Video från Conor McGregors träning med BJJ-stjärnan Dillon Danis

Conor McGregor gör vad han kan för att hinna ikapp Nate Diaz egenskaper på mattan, så gott det går åtminstone, och är inte rädd för att dela med sig av hur träningen med Marcelo Garcia-eleven Dillon Danis går. 

Matchen började bra för McGregor, som tog hem den första ronden och fick Diaz att blöda en hel del från ögat. I den andra ronden prickades han dock av ett par smällar som skakade honom, innan han sedan hamnade på marken och blev utstrypt.

Vilken koppling finns mellan Conor McGregor och BJJ-legenden Marcelo Garcia?

Förra veckan kom nyheten ut om att Conor McGregor (19-3) tränar med Dillon Danisett av världens främsta tävlingsaktiva svartbälten i Brasiliansk Jiu Jitsu, inför returmatchen mot Nate Diaz (19-10) på UFC 202 i slutet av augusti.

Amerikanen bor i Dublin och ägnar största delen av sin tid i Straight Blast Gym just nu för att hjälpa irländaren inför det uppmärksammade mötet och McGregor delade nyligen med sig av hur delar av träningen sett ut hittills:

Foto: Mazdak Cavian

Kategorier
BjjConor McGregorGrapplingNate DiazNyheterSenaste NyttUFCVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • Kenny Starfighter
  21 June 2016 at 06:08

  Har dom äntligen bytt ut den där risiga jäkla mattan de körde på förut månntro?

 • Headown
  21 June 2016 at 08:33

  Kul att se honom göra det som krävs för att möta Diaz en gång till, men frågan är hur det ska gå då denna tid är långt ifrån tillräcklig för att kunna matcha Diaz.

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...