Tyrone Spong skadad igen, missar mötet med Jake Heun

Det går tungt för Tyrone ”King of the Ring” Spong på vägen tillbaka till MMA. På grund av en ny skada så kommer han inte kunna delta i WSOF 26 där han var bokad för match mot Jake ”The Honey Bear” Heun.

Senaste tävlingen för Tyrone Spong (2-0 MMA, 74-7-1 kickboxning, 2-0 boxning) i MMA, är nu för över två år sedan. Han blev tidigare i år klar för en möte med Jake Heun (8-4) den 18 december under WSOF (World Series of Fighting) 26, men ännu en gång sätter skada stopp för ”The King of the Ring”s väg tillbaka till MMA.

Han skulle egentligen delta i WSOF 22 i augusti detta år, men fick dra sig ur även då på grund av skada. Detta skulle markera Spongs återkomst till sporten efter en svår benskada under en kickboxningsmatch i april 2014. Han har tävlat i två boxningsmatcher sedan dess, vilka han vann på knockout, båda i första ronden.

WSOF:s ordförande Ray Sefo konfirmerade detta till MMA Fightings Ariel Helwani. Han meddelade även att Clinton Willians kommer ta Spongs plats. Heun dementerade dock att något var bestämt via sin Twitter.

Kategorier
Senaste NyttTyrone SpongWSoF

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara