Foto: Micha Forssberg/MMAnytt

Trött på galna domslut i UFC? Slipp huvudvärken hos Ohmbet!

✅ Ohmbet öppnar en helt ny marknad för MMA-betting ✅ Nu slipper du bekymra dig över alla bedrövliga domslut

Oddsmakarna hos MMAnytts samarbetspartner Ohmbet har öppnat en helt ny spelmarknad för MMA-betting: “Vem vinner via avslut? Domslut = insatsen tillbaka.”

Detta innebär att det finns tre möjliga resultat för dina spel – vinst, förlust eller återbetald insats:

 • Segrar fightern du bettar på via T/KO/submission/diskvalifikation, så vinner du spelet.
 • Åker din fighter på en förlust via T/KO/submission/diskvalifikation, så förlorar du spelet.
 • Går matchen till domslut så får du tillbaka pengarna du satsat – oavsett hur poängdomarna dömmer matchen.

Exempel: Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor

Låt oss ta Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor som exempel. Oddsen för helgens stora superfight, i denna nya marknad, är följande:

Vem vinner via avslut? Domslut = insatsen tillbaka.

 • Khabib Nurmagomedov: 1.80
 • Conor McGregor: 2.00

Alla vet att McGregor största chans på vinst är via knock, troligtvis i de tidiga ronderna. Det är inte särskilt troligt att han besegrar Nurmagomedov om matchen går fem ronder. Om du tror på McGregor, men är orolig att betta för att han riskerar att förlora på poäng mot en så uthållig brottare som Nurmagomedov, så kan det vara en idé att betta på oddset 2.00 i denna marknad. Går matchen tiden ut får du tillbaka dina pengar – till skillnad från ett spel i den vanliga marknaden där endast vinst eller förlust räknas.

Och om du tvärtom tror att Nurmagomedov kommer dominera McGregor, men inte tycker att det vanliga oddset på 1.63 är spelvärt nog – så kanske 1.80 är tillräckligt för att övertyga dig?

Foto via YouTube/UFC

“Never leave it in the hands of the judges”

Vidare finns det en stor aspekt som gör den helt nya marknaden intressant. Hur många gånger har du inte blivit förbannad på grund av ett skrattretande domslut? Tyvärr är oschyssta domslut en del av sporten, vare sig det handlar om partiska – eller helt enkelt bara okunniga – poängdomare.

“Never leave it in the hands of the judges,” är ett känt citat som präntats in i varenda UFC-fighters skalle från vd:n Dana White och de som följer MMA vet mycket väl varför. Nu har även du som bettar på sporten möjligheten att slippa lämna avgörandet i poängdomarnas händer.

Den nya marknaden finns på alla UFC-matcher och är tillgänglig för både nya och gamla kunder.

UFC 229-kampanj: Ohmbet matchar din insats!

Hos Ohmbet hittar du även en hel del annat spännande inför UFC 229 och tidernas största MMA-fight.

Just för denna storgala kan du som ny kund ta del av ett grymt välkomsterbjudande. Om du öppnar ett konto, anger bonuskoden MMAnytt och placerar minst en dubbel – så matchar Ohmbet din insats och betalar ut ett freebet på samma summa. Det enda du behöver göra är att spela på minst två matcher i en och samma kupong och satsa mellan 100-2000 kronor – så får du alltså upp till 2000 kronor extra att spela för! Ta del av erbjudandet HÄR.

Är du redan en aktiv Ohmbet-spelare? Lugn, det finns sköna specialare även för dig! Ta en titt på dessa tre oddsbooster som gäller för alla kunder – både nya och befintliga!

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
AnnonsSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...